"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 09/09/2003

El PSM lamenta que UM i PP hagin aprovat el reglament del nou Institut desestimant la major part d鈥檃l路legacions presentades

El PSM lamenta que UM i PP hagin aprovat el reglament del nou Institut desestimant la major part d鈥檃l路legacions presentades. En aquest sentit, els nacionalistes han defensat la retirada d鈥檃quest punt de l鈥檕rdre del dia per la precipitaci贸 amb que s鈥檋a presentat i per la manca de consens pol铆tic i amb els sindicats. Finalment, avui mat铆 en comissi贸 informativa s鈥檋a aprovat l鈥橧nstitut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca amb el vot d鈥橴M-PP, l鈥檃bstenci贸 del PSOE i el vot en contra del PSM i d鈥橢U-EV.

Els nacionalistes recorden que al plenari del passat 21 de juliol el grup de Consellers del PSM-Entesa Nacionalista ja es va manifestar contrari a la seva necessitat i a la forma en que es desenvolupava el proc茅s de creaci贸 d鈥檃quest institut.

Antoni Alorda, portaveu del grup de consellers del PSM al Consell de Mallorca, manifest脿, entre d鈥檃ltres, la seva preocupaci贸 per la situaci贸 en que quedaran els treballadors del nou institut, aix铆 com critic脿 el fet que l鈥橧nstitut no dependr脿 d鈥檜n conseller del Consell de Mallorca.

El representant del grup de Consellers a la Comissi贸 Informativa, Biel Barcel贸, ha manifestat que les poques al路legacions que han estat estimades no canvien en res els Estatuts inicials, i per tant segueixen havent els mateixos d猫ficits, com ara, la manca de participaci贸 dels grups pol铆tics a l鈥橧nstitut, la manca de garanties pel personal transferit a l鈥橧nstitut, i el fet de la desaparici贸 d鈥檜n Departament de Serveis Socials i d鈥檜n Departament d鈥橢sports en el s铆 del Consell de Mallorca.

A m茅s, en la mateixa Comissi贸 s鈥檋a aprovat una modificaci贸 dels Estatuts de l鈥橧nstitut H铆pic, que tamb茅 possibiliten un President de l鈥檌nstitut que no sigui conseller executiu del Consell de Mallorca. Des d鈥檃quest punt de vista, els nacionalistes manifesten la seva preocupaci贸 i el seu rebuig per aquesta etapa iniciada pel nou equip de govern del Consell de Mallorca.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: