"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 05/09/2003

El PSM insisteix en la manca de debat per crear l鈥橧nstitut de Serveis Socials i Esportius del Consell

El  PSM-EN denuncia que PP-UM del Consell de Mallorca est脿 defugint el debat pol铆tic i social respecte de la creaci贸 de l’institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca. Els nacionalistes recorden que l’aprovaci贸 inicial es va fer sense sotmetre la proposta a cap comissi贸 informativa insular ni a la Mesa Negociadora del personal i que, una vegada presentades al路legacions en ple mes d’agost, ja s’ha convocat la comissi贸 informativa que haur脿 de tractar el tema per al pr貌xim dimarts sense aportar la proposta del govern i sense que s’hagi comunicat si es tendr脿 en compte alguna de les al路legacions presentades. En aquest sentit, el PSM considera que s’hauria de retirar el punt de l’ordre del dia i parlar-ne amb tranquil路litat sobre una q眉esti贸 de tanta transcend猫ncia.

El PSM d贸na suport a la mobilitzaci贸 que han dut a terme els sindicats i el personal afectat (del Consell i del Govern) i exigeix al govern de Mallorca que dugui a terme una veritable negociaci贸 col路lectiva.

El PSM avan莽a que, si  la tramitaci贸 continua i no s贸n incorporades les seves al路legacions, presentar脿 esmenes en el sentit que es mantengui la Conselleria de Benestar Social dins el Govern de Mallorca com succeeix a tots els governs del m贸n i que l’institut no es responsabilitzi de totes les pol铆tiques socials i esportives del Consell, sin贸 que sigui un 貌rgan especialitzat per a determinades activitats, com ara les resid猫ncies. Tamb茅 demanaran que es garanteixi el control i la participaci贸 plural, amb representaci贸 de tots els grups pol铆tics del Consell. Com tamb茅 demana garanties de transpar猫ncia i publicitat en el funcionament de l’Institut, sobre tot en la selecci贸 de personal i la contractaci贸 de serveis.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: