"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/09/2003

El PSM considera que l'augment d'alumnes per aula provocar脿 una disminuci贸 de la qualitat educativa

El PSM-Entesa Nacionalista considera que les mesures adoptades per la Conselleria d'Educaci贸 i Cultura que permeten l'augment d'alumnes per aula, molt per sobre de la normativa, suposaran una clara disminuci贸 de la qualitat educativa.

Segons els nacionalistes, 茅s un脿nimament reconegut tant pels estudiosos de l'educaci贸, com per la mateixa comunitat educativa, que hi ha una relaci贸 directa i clara entre la qualitat de l'ensenyament i el n煤mero d'alumnes per aula. En aquests moments que la complexitat de la poblaci贸 escolars 茅s for莽a alta 茅s m茅s necessari que mai mantenir les ratios a uns nivells raonables.

El PSM afirma que 茅s responsabilitat de l'administraci贸 educativa garantir, com a primera obligaci贸, la qualitat educativa de l'ensenyament que s'ofereix, per damunt d'altres consideracions.

En aquest sentit, el PSM considera que la decisi贸 de la Conselleria d'Educaci贸 i Cultura d'autoritzar la vulneraci贸 de la normativa vigent tot acceptant l'augment de ratios a alguns centres, sense cap mena de justificaci贸 per mor que no hi manquen places a altres centres, 茅s un atac directe a la qualitat de l'ensenyament de les nostres illes

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: