"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/09/2003

El PSM recorda a Munar que la planificació en carreteres és competència dels Consells Insulars

El PSM-Entesa Nacionalista diu que no són certes les afirmacions de Maria Antònia Munar en les declaracions posteriors a la reunió amb Jaume Matas en les que indicava que s’havien de fer autopistes perquè el PP tenia majoria absoluta i, per tant, així ho havia decidit la societat.

Els nacionalistes recorden a Munar que la planificació en matèria de carreteres està insularitzada i que, per tant, els mallorquins tenim plena autonomia per dissenyar el model de carreteres sense interferències de menorquins i pitiüsos (i a la recíproca). Segons el PSM els partits que varen estar d’acord en eliminar les autopistes del Pla Director Sectorial de Carreteres segueixen mantenint la majoria del Consell de Mallorca. Es podria entendre que els mallorquins que no volen autopistes segueixen essent majoria.

Per tant, segons el PSM, l’únic canvi que s’ha produït és la postura d’UM, que abans no dava suport a les autopistes, ni les preveia en l’avanç del Pla Territorial de Mallorca, mentre que ara n’ha esdevingut una entusiasta. El PSM demana a UM que assumeixi i expliqui aquest canvi i no enredi amb argúcies per eludir la pròpia responsabilitat.

El PSM lamenta el gir d’UM en matèria de carreteres i també que abandoni la defensa de les competències insulars. Una postura, diuen, impròpia de la Presidència del govern de Mallorca.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: