"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 04/09/2003

L鈥橢ntesa insisteix en la den煤ncia presentada contra l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃eroport d鈥橢ivissa i s鈥檌nteressa per la seua instrucci贸 per part de la Comissi贸 Europea

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) segueix treballant en evitar l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃eroport d鈥橢ivissa i els seus impactes ambientals. El 2 de setembre, ENE insist铆 a la comiss脿ria europea de Medi Ambient, Margot W盲llstrom, sobre l鈥檈stat en el qual es troba la instrucci贸 de la den煤ncia al Govern espanyol pels impactes ambientals del projecte d鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃eroport d鈥橢ivissa. A inst脿ncies de l鈥橢ntesa, l鈥檈urodiuptat de CiU, Joan Vallv茅, ha presentat una pregunta davant la Comissi贸 Europea interessant-se sobre les conclusions de la instrucci贸 de la den煤ncia d鈥橢NE per part de la Comissi贸.

Vallv茅 茅s l鈥檈urodiputat que presenta les iniciatives dels nacionalistes eivissencs a Brussel路les i que el passat mes de juliol visit脿 Eivissa i tengu茅 ocasi贸 de contactar personalment amb la plataforma d鈥檃fectats per l鈥檃mpliaci贸 de l鈥檃eroport d鈥橢ivissa. Aquesta pregunta 茅s el primer fruit d鈥檃quest nou contacte, at猫s que el Parlament europeu acaba de reemprendre les seues activitats.

El 15 de gener, ENE formul脿 un escrit de den煤ncia sobre els impactes socioecon貌mics i ambientals del Pla Director Sectorial de l鈥橝eroport d鈥橢ivissa davant Margot W盲llstrom. El 22 de gener passat, Joan Vallv茅 present脿 una pregunta a W盲llstrom sobre l鈥檃ssumpte i el 14 de mar莽, W盲llstrom responia amb l鈥檌nici de la investigaci贸 de la den煤ncia i es deia que la Comissi贸 vetllar脿 perqu猫 aquest projecte no incompleixi les directrius europees en mat猫ria de medi ambient.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: