"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/05/2007

El BLOC denuncia que ”només” simulen la paralització de les obres a Son Espases

La candidata del BLOC a la presidència del Consell, Joana Lluïsa Mascaró, presenta una denúncia davant la Comissió de PatrimoniJoana Lluïsa Mascaró, candidata del BLOC a la presidència del Consell, ha volgut comprovar in situ si les obres de Son Espases s’havien aturat i s’ha trobat amb la sorpresa que hi havia maquines en funcionament.

Encara que estan treballant en una zona difícil de veure, la candidata del BLOC, acompanyada del conseller insular Bernat Aguiló, han pogut observar des del camí una excavadora que estava en funcionament. Tot i que l’obrer ha aturat la màquina en descobrir els observadors, Mascaró i Aguiló han pogut finalment enregistrar els moviments de terra que s’estan realitzant a la zona en què darrerament s’ha descobert una síquia medieval soterrada, la qual podria estar sent destruïda de manera deliberada.

La gravació, a més d’unes fotos que demostren una noves destrossa en una part de la síquia ha estat lliurada, juntament amb la denuncia, al Registre de la Comissió Insular de Patrimoni amb la finalitat que la institució insular insti immediatament la paralització de les obres.

A més, Mascaró demana al Partit Popular que recobri el seny: Després de quatre anys de destrossa de territori i de Patrimoni comença a ser hora que Matas, Castillo i la seva demostrin que realment els interessos generals estan per sobre dels interessos partidistes.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: