"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/05/2007

El BLOC aposta per la promoci贸 dels productes mallorquins

El candidat del BLOC a la presid猫ncia del Govern, Biel Barcel贸, i el cap de llista de Sineuers Independent, Miquel Gelabert, repartiren productes mallorquins a la fira de Sineu, juntament amb altres membres de les candidaturesA les Illes Balears tenim productes agroalimentaris de qualitat: oli, vi, taronges, patates, fruits secs, embotit, etc. Aquesta producci贸 no poden competir en quantitat ni en preu amb altres que venen de f贸ra, per貌 si que ho poden fer en qualitat. A pesar d鈥檃questa alta qualitat, moltes vegades els hi 茅s dif铆cil entrar en els grans circuits de distribuci贸 de les grans cadenes comercials i del sector tur铆stic i hoteler de la nostra illa: els m茅s de 12 milions de visitats anuals, s贸n una oportunitat per al sector agroalimentari de les Illes Balears.

El BLOC proposa millorar de comercialitzaci贸 dels nostres productes. Els productes agroalimentaris de les Illes Balears han d鈥檈ntrar en el circuit comercial de les grans cadenes de distribuci贸. Tamb茅 cal continuar donant ajudes per disminuir els costos de producci贸 del sector, per tal de ser m茅s competitiu i poder superar el greuge de la insularitat.

S鈥檋a de potenciar la connexi贸 del sector agr铆cola amb l鈥檋oteleramb la signatura de convenis entre les grans cadenes hoteleres i de distribuci贸 i els productors mallorquins, per tal de que s鈥檕fereixin, de manera habitual, productes d鈥檃qu铆.

Tamb茅 s鈥檋a de continuar amb la l铆nia de potenciaci贸 de denominacions de qualitat: Oli de Mallorca, Sobrassada de Mallorca, Ensa茂mada de Mallorca, DO Binissalem, Pla i Llevant, etc.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: