"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 01/05/2007

El PSM celebra el Primer de Maig a Campanet

El PSM celebrà el Primer de Maig amb el ja tradicional dinar d'arròs brut a l'ermita de Sant Miquel a CampanetEl PSM celebrà ahir el Primer de Maig amb el ja tradicional dinar d'arròs brut a l'ermita de Sant Miquel, a Campanet, al qual assistiren Biel Barceló, candidat al Govern pel Bloc, Joana Lluïsa Mascaró, candidata al Consell de Mallorca, i Pere Sampol, exlíder del PSM, al costat de molts altres candidats dels diferents pobles de l'Illa.

Sampol fou el primer a parlar i va fer un repàs del que succeí durant el congrés de l'any passat: «El PSM és avui aquí més fort que mai. Al congrés alguns digueren que renunciàvem al nacionalisme, però en realitat el PSM va guanyar UM en aquell congrés. Ens hi jugàvem un model de partit i alguns pensaven que era un instrument per arribar al poder, però nosaltres pensam que és un instrument per canviar les coses». I afegí que «qui col·labora amb PP i UM és còmplice de la corrupció política. Nosaltres presentam gent preparada, entusiasta i honesta».

La següent a parlar fou la candidata al Consell, Joana Lluïsa Mascaró, que criticà la candidata del PP Rosa Estaràs, perquè «és col·laboradora en el cas Mapau, Bitel, Andratx, Can Domenge... no pot dir que durà aire fresc al Consell, més aviat hi durà aire amb mala olor». Mascaró argumentà la necessitat d'un canvi a Mallorca per «la destrucció sistemàtica del territori que fa el PP, la tudadissa de doblers públics i la destrucció del patrimoni».

Per la seva part, el candidat del Bloc al Govern, Biel Barceló, es mostrà optimista amb vista a les eleccions: «Tenim enemics que volen el nostre espai ideològic (nacionalisme, progressisme i ecologisme), però el PSM i el Bloc estan més consolidats que mai. Les enquestes diuen que anam pujant a poc a poc i, a mesura que la gent coneix el nostre projecte, anam guanyant més adeptes. El Bloc serà la clau a les properes eleccions i no farem pactes desequilibrats; un partit amb tres representants no governarà tot el Consell», matisà.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: