"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/04/2007

Mascar贸 afirma que Estar脿s no t茅 cap credibilitat ni per parlar de transpar猫ncia, ni per assumir les propostes que li fan els ciutadans

Segons la candidata del BLOC la proposta de la candidata del PP frega el rid铆culJoana Llu茂sa Mascar贸, candidata del BLOC a la presid猫ncia del Consell de Mallorca, ha afirmat que Rosa Estar脿s no t茅 cap credibilitat a l鈥檋ora de parlar de transpar猫ncia ja que, tant des del seu c脿rrec al Govern com des del grup del Partit Popular al Consell, no nom茅s no l鈥檋an practicada sin贸 que han votat sistem脿ticament contra tot el que ella ara proposa.

La cap de llista del BLOC al Consell considera que 鈥渓a proposta d鈥橢star脿s de dotar la instituci贸 insular d鈥檜n Reglament de control que garanteixi la transpar猫ncia en la gesti贸, despr茅s de tot el que ha passat aquesta legislatura, frega el rid铆cul. Ha oblidat la candidata del PP que hi ha pendent de resoluci贸 pels tribunals el contenci贸s que tots els grups de l鈥檕posici贸 posaren el 2004 contra el Reglament mordassa que aprovaren PP i UM ?鈥

Mascar贸 continua: 鈥溍﹕ cert que el Consell no 茅s gens transparent i es dificulta molt el control. En part degut al pacte PP-UM, per貌 a S鈥橧nstitut, gestionat per qui ara 茅s el responsable de campanya d鈥橢star脿s, encara 茅s pitjor. Que una 脿rea tant important com la de Serveis Socials, exclusivament en mans del PP, no tengui un representant dins el Govern del Consell no t茅 cap altra explicaci贸 que dificultar encara m茅s la transpar猫ncia i el necessari control pol铆tic.

El Bloc per Mallorca tamb茅 considera que la candidata del PP hauria de cercar un discurs m茅s cre茂ble a l鈥檋ora de presentar iniciatives: 鈥渁ix貌 que diu Estar脿s que far脿 seves algunes de les propostes que ha rebut de 102 ciutadans, despr茅s de quatre anys de donar l鈥檈squena i no escoltar les reivindicacions de molt铆ssims ciutadans, nombroses plataformes i milers de persones manifestant-se, 茅s dif铆cil de creure鈥. 鈥溍塻 cert que el Consell necessita aire fresc, per貌 茅s impossible que qui l鈥檃porti siguin Estar脿s i el seu equip鈥, ha concl貌s Mascar贸.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: