"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 30/04/2007

El BLOC per Inca impulsarĂ  un pla de neteja dels torrents del terme municipal

La coalició denuncia que la Conselleria de Medi Ambient i l’Ajuntament d’Inca enreden els ciutadansEl BLOC per Inca impulsarà un pla de neteja dels torrents del terme municipal. Francesca Vives, portaveu del PSM a l’Ajuntament d’Inca i candida del BLOC a la batlia, ha fet aquesta proposta després de comprovar una vegada més la manca de manteniment que pateixen els llits dels torrents al seu pas pel terme. (S’adjunta fotografia per correu electrònic)

La candidata del BLOC per Inca explica que “durant aquesta legislatura hem denunciat en diverses ocasions l’estat d’abandonament en què es troba la xarxa hidrogràfica del municipi així com la manca de manteniment i neteja dels torrents del terme municipal. En concret, férem saber a l’Ajuntament i de la Conselleria de Medi Ambient que el torrent de Vinagrella, situat a la zona entre Son Bordils i Son Mas, es trobava cobert per una espesa vegetació i altres elements que, quan plou, provoca inundacions”.

Francesca Vives posa de manifest que “l’Ajuntament d’Inca aprovà fa uns mesos una moció presentada pel grup municipal del PSM en la qual s’instava a la neteja dels torrents i concretament el de Vinagrella. Uns dies després, el regidor de l’equip de govern, Sebastià Gamundí, va comparèixer en roda de premsa per explicar que ja s’havia realitzat la neteja de l’esmentat torrent”. Malgrat això, Vives assegura que “els veïnats de la zona ens continuen comentant que la zona encara s’inunda amb assiduïtat i que el torrent encara està ple de brutícia. Hem pogut comprovar la certesa de les queixes dels veïns i que l’Ajuntament o la Conselleria de Medi Ambient, en el millor dels casos, s’ha limitat a fer una rentada de cara a la part del torrent que es pot veure des de la carretera de Sineu, però ni de lluny han fet net el torrent en el qual fins i tot es poden trobar restes de vehicles que fa anys que estan allà”.

Vives creu que “aquest és un exemple més de la manera d’actuar de l’equip de Pere Rotger que només actua quan rep les queixes dels veïnats o de l’oposició i fins i tot així, just es limita a fer una rentada de cara per tapar el problema o per fer-se una foto, però sense tenir la voluntat real de posar-hi remei”.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: