"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/04/2007

Presentació de la candidatura del PSM de Llubí

Biel Vicens proposa un canvi a Llubí que posi l'accent amb la modernització, la qualitat de vida (el dia a dia del poble), la vertadera atenció als sectors socials i l'impuls del teixit associatiu i de la dinàmica social de Llubí.Ahir es va presentar p√ļblicament la candidatura del PSM de Llub√≠ que encap√ßala Biel Vicens. A la presentaci√≥ dels 16 membres de la candidatura municipal, tots ells persones ben conegudes a Llub√≠ amb experi√®ncia i dedicaci√≥ dins el m√≥n social i associatiu de Llub√≠, destacaren les noves incorporacions de gent jove.

Pr√®viament va intervenir Joana Llu√Įsa Mascar√≥, candidata del Bloc al Consell de Mallorca, qui va fer una an√†lisi cr√≠tica de la situaci√≥ pol√≠tica a Mallorca i a les Illes Balears i va proposar una nova manera de fer pol√≠tica a les Balears.

Finalment va intervenir el candidat a batle de Llub√≠, Biel Vicens, qui propos√† les l√≠nies de programa per a un canvi a Llub√≠ que posi l'accent amb la modernitzaci√≥, la qualitat de vida (el dia a dia del poble), la vertadera atenci√≥ als sectors socials i l'impuls del teixit associatiu i de la din√†mica social de Llub√≠. S'ha de recuperar el dinamisme i la vitalitat que caracteritzava Llub√≠ abans del govern del PP. El candidat del PSM va empla√ßar p√ļblicament els altres partits pol√≠tics i candidats a fer un debat p√ļblic sobre el futur de Llub√≠ , i va dir que confiava en qu√® no es defraud√†s el dret del llubiners a con√®ixer de primera m√† les propostes pol√≠tiques dels diferents candidats.
Ě
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: