"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 26/04/2007

Una de les principals propostes de govern del BLOC ser脿 la defensa del comer莽 urb脿 i la promoci贸 dels productes de la terra

Els candidats del BLOC es reuneixen amb PIMECO per intercanviar an脿lisi i propostesLa defensa del comer莽 urb脿 i la promoci贸 dels productes de la terra ser脿 una de les principals propostes de govern del BLOC. Aix铆 ho explicaren els candidats de la coalici贸 als representants de PIMECO en una reuni贸 mantenguda per tal d鈥檌ntercanviar an脿lisi i propostes sobre el sector.

Gabriel Barcel贸, candidat del BLOC a la presid猫ncia del Govern, posa de manifest que 鈥渓鈥檃ctual Pla Territorial de Mallorca i el model de carreteres, amenacen al petit comer莽. La planificaci贸 territorial aprovada, permet la creaci贸 de 54 noves urbanitzacions, a茂llades dels nuclis urbans i comercials tradicionals. Aquestes noves urbanitzacions, estan condemnades a comprar a les grans superf铆cies鈥. Davant aix貌, Barcel贸 anuncia que 鈥渄es del BLOC defensarem i promourem un model de ciutat i de pobles basats en el comer莽 urb脿. 脡s per aix貌 que la planificaci贸 i l鈥檕rdenaci贸 del territori ha d鈥檈star adaptada al petit comer莽 i els interlocutors del sector han de participar en aquesta planificaci贸, que ha de basar-se en la sostenibilitat i en la igualtat d鈥檕portunitats鈥. La coalici贸 tamb茅 aposta per mantenir la contenci贸 de grans superf铆cies comercials i per promoure la rehabilitaci贸 i dinamitzaci贸 dels mercats municipals. Aix铆 mateix, el BLOC es mostra partidari de la regulaci贸 dels horaris comercials.

Pel que fa als productes mallorquins, Biel Barcel贸 considera que no poden quedar al marge del sector tur铆stic. En aquest sentit, el candidat del BLOC considera que 鈥渆ls m茅s de 12 milions de visitats anuals, s贸n una oportunitat per al sector agroalimentari de les Illes Balears鈥. Aix铆, el BLOC proposa arribar a convenis amb les grans cadenes hoteleres de les Illes i els restauradors per tal que ofereixin de manera habitual productes de la terra.

Des del BLOC tamb茅 aposten perqu猫 els productes agroalimentaris de les Illes Balears entrin en el circu茂t comercial de les grans cadenes de distribuci贸 i per continuar donant ajudes per disminuir els costos de producci贸 del sector per tal de ser m茅s competitius i poder superar el greuge de la insularitat. Aix铆 mateix, el BLOC vol continuar amb la l铆nia de potenciaci贸 de denominacions de qualitat.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: