"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 25/04/2007

El PSM expressa la seva satisfacci贸 perqu猫 la Just铆cia hagi denegat al Govern de Camps l鈥檕rdre de tancament de TV3

Per altra banda, els nacionalistes reclamen un canal m煤ltiple per garantir la recepci贸 d'emissions en catal脿 a les Illes BalearsEl PSM expressa la seva satisfacci贸 per la decisi贸 de la jutgessa del contenci贸s administratiu de Val猫ncia de denegar al govern de Camps l'ordre de tancament del repetidor del Mond煤ver per les emissions de TV3. Els nacionalistes consideraven 鈥渦na provocaci贸鈥 que Camps volgu茅s tancar TV3 precisament el dia en qu猫 es commemora el 300 aniversari de la batalla d鈥橝lmansa i subscriuen els arguments de la jutgessa, segons la qual el tancament vulneraria el dret fonamental dels ciutadans de rebre informaci贸 i, per tant, 茅s una mesura del tot desproporcionada.

Per altra banda, els nacionalistes reclamen un canal m煤ltiple per garantir a les Illes Balears la recepci贸 de les emissions dels canals de la CCRTV (TV3, 33-K3, 3/24 i C300, aix铆 com dels nous canals que, en llengua catalana, es puguin posar en marxa). En aquest sentit, des del PSM posen de manifest que el 16 de desembre de 2005 es sign脿, entre el Govern de les Illes Balears i la Generalitat de Catalunya, un document de desenvolupament del conveni per a la recepci贸 rec铆proca de les televisions catalana i balear, en l'脿mbit dels respectius territoris, mitjan莽ant el qual el Govern de les Illes Balears es compromet a trobar un espai per emetre els programes de la Corporaci贸 Catalana de R脿dio i Televisi贸 (CCRTV) a les Illes Balears en format digital. Aix铆 mateix, aquest conveni preveia un comprom铆s per part d'ambd贸s governs de presentar una proposta conjunta de regularitzaci贸 a la Direcci贸 General de Telecomunicacions del Ministeri d'Ind煤stria.

Des del PSM tamb茅 recorden que tant bon punt comen莽aren les emissions de TV3 (d'una manera experimental l'any 1983 i d'una forma regular a partir del 1984), un moviment c铆vic a les Illes Balears promogu茅 la instal鈥aci贸 de repetidors per tal de rebre la primera televisi贸 emesa 铆ntegrament en catal脿. Segons els nacionalistes, avui 茅s indiscutible i evident la funci贸 normalitzadora que d'aleshores en莽脿 ha suposat al nostre pa铆s.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: