"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/04/2007

El PSM demana el cessament de Borr脿s per les irregularitats comeses durant l鈥檈xcursi贸 reivindicativa pel cam铆 vell de Lluc

Els grup de consellers del PSM interpel鈥ar脿 el conseller al proper Ple del Consell de Mallorca i demanar脿 la compareixen莽a en comissi贸 dels implicatsEl grup de consellers del PSM ha demanat el cessament immediat del conseller insular de Medi Ambient, Miquel 脌ngel Borr脿s, despr茅s de les irregularitats comeses durant l鈥檈xcursi贸 reivindicativa pel cam铆 vell de Lluc convocada per la Plataforma Pro Camins P煤blics i Oberts, despr茅s de la qual un membre de l鈥橝ssociaci贸 de Cavallistes interpos脿 una den煤ncia per l鈥檃gressi贸 d鈥檜n gu脿rdia del Consell de Mallorca.

El PSM considera greus aquests fets i en responsabilitzen directament al conseller Borr脿s per la qual cosa sol鈥icita la compareixen莽a en comissi贸 del conseller i dels treballadors implicats en aquests incidents. Aix铆 mateix, els nacionalistes interpel鈥aran Miquel 脌ngel Borr脿s en el proper Ple del Consell de Mallorca.

Els nacionalistes recorden que al Ple del passat mes de febrer s鈥檃prov脿 una moci贸 presentada pel PSM en la qual el Consell de Mallorca es comprometia a fer tots els actes necessaris per tal que l鈥檃ntiga carretera de Lluc a Pollen莽a passi a formar part de l鈥檌nventari de b茅ns propis del Consell. Aix铆 mateix, segons la moci贸 aprovada, el Consell de Mallorca havia de procedir a la recuperaci贸 d鈥檕fici i rehabilitaci贸 de la totalitat de l鈥檈smentada carretera, posant especial esment a que resulti accessible per persones discapacitades que facin 煤s de cadires de rodes. En aquest sentit, des del PSM consideren que la decisi贸 de Miquel 脌ngel Borr脿s de barrar el pas als excursionistes era una provocaci贸 ins貌lita que, a m茅s, 鈥渧a absolutament en contra de la moci贸 aprovada pel Ple鈥.

Des del grup de Consellers del PSM apunten que aquest darrer incident es suma a una llarga llista d鈥檌rregularitats i esc脿ndols que han afectat al conseller Borr脿s, com 茅s el cas de la contractaci贸 d鈥檜na s猫rie d鈥檌nformes amb expressions xen貌fobes al militant d鈥橴M Eul贸gio Cuenca. Tot plegat, asseguren els nacionalistes, evidencien que Miquel 脌ngel Borr脿s 茅s indigne d鈥檕cupar el c脿rrec de conseller insular de Medi Ambient.

Finalment la presidenta del PSM i candidata del BLOC al Consell de Mallorca es comproment a vetlar pel mantenir obert els camins p煤blics.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: