"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 21/03/2007

El PSM de Binissalem alerta que les noves normes subsidiàries fan malbé la casa museu Llorenç Villalonga

Els nacionalistes insten la Comissió Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca a no aprovar unes normes subsidiàries, que posen en perill la integritat d’un bé patrimonial catalogat al centre històric de Binissalem.Les Normes Subsidiàries, actualment en fase d’aprovació definitiva, preveuen l’obertura d’un carrer, prolongació del carrer Canonge Pol. Aquesta nova alineació afectaria els jardins de la Casa Museu Llorenç Villalonga (edifici també conegut com Can Sabater).

El PSM-Binissalem insta la Comissió Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca a no aprovar unes normes subsidiàries, que posen en perill la integritat d’un bé patrimonial catalogat al centre històric de Binissalem, com és el cas de Can Sabater.

El Consell de Mallorca ja va informar en el seu moment a l’Ajuntament que la protecció del Casal de Can Sabater, s’estén també al seu entorn i que això inclou els jardins d’aquest.

Resulta incoherent, per part de l’Ajuntament, mantenir l’obertura del carrer esmentat quan el Consell ja havia informat desfavorablement en relació a aquesta actuació.

S’entén així idò, com una gran manca de voluntat política d’aquest ajuntament per tal de protegir el patrimoni arquitectònic i cultural de Binissalem, que s’ha vist afectat en reiterades ocasions en aquesta legislatura, com són també els casos de Can Amengual o del celler de Can Ximarró.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: