"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/03/2007

Reuni贸 del BLOC amb Joves Empresaris

Els representants del Bloc per Mallorca, Gabriel Barcel贸, Miquel 脌ngel Llauger i Nanda Ramon, han mantengut una reuni贸 amb Joves Empresaris amb la voluntat d鈥檌ntercanviar opinions i propostes de cara a les properes eleccions municipals i auton貌miques.Els representants del Bloc per Mallorca, Gabriel Barcel贸, Miquel 脌ngel Llauger i Nanda Ramon, han mantengut una reuni贸 amb Joves Empresaris amb la voluntat d鈥檌ntercanviar opinions i propostes de cara a les properes eleccions municipals i auton貌miques.

Al llarg de la reuni贸, Joves Empresaris feren arribar als dirigents del Bloc les seves propostes. Sobre aquestes, Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM i candidat del Bloc a la presid猫ncia del Govern, destaca l鈥檃lt grau de coincid猫ncia amb els plantejaments del Bloc per Mallorca. 鈥淒es del BLOC鈥, afirma Barcel贸, 鈥減ensam com Joves Empresaris que les Illes Balears han de desenvolupar un model econ貌mic sostenible que asseguri la prosperitat a llarg termini, assegurant tamb茅 el manteniment de la nostra fisonomia i identitat per a les generacions futures. Tamb茅 coincidim plenament amb Joves Empresaris quan asseguren que el nostre patrimoni mediambiental i cultural 茅s el nostre principal actiu鈥.

Barcel贸 tamb茅 destaca altres punts coincidents entre el programa electoral del BLOC i les propostes presentades per Joves Empresaris com s贸n l鈥檃posta per l'autoocupaci贸, la promoci贸 del coneixement i de la innovaci贸, la conciliaci贸 de la vida professional i personal, la internacionalitzaci贸 de les PIME鈥檚, la cooperaci贸 empresarial o el foment de les relacions interinsulars entre empreses, entre d鈥檃ltres.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: