"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 13/03/2007

El PSM de Binissalem demana que instal·li ja la pista d'skate

Els nacionalistes acusen l’equip de govern de no escoltar els joves, i en concret al col•lectiu de joves que es dediquen a aquest esport.El PSM-Binissalem demana a l’equip de govern de Binissalem que instal•li la pista d’skate que té depositada a les dependències municipals de “fomento” (al camí de s’Aigua) fa més de dos anys i mig.

Els nacionalistes acusen l’equip de govern de no escoltar els joves, i en concret al col•lectiu de joves que es dediquen a aquest esport. Des dels distints grups de l’oposició del consistori binissalemer s’ha demanat reiteradament per les pistes d’skate, però la resposta sempre ha estat la mateixa: “Aviat. En saber-ne la ubicació adequada”.

En aquests moments, els joves skaters, per la seva banda, han donat sortida a les seves necessitats com han pogut, instal•lant peces d’altres pistes i ubicant-les devora el pavelló “Antoni Ladària”, mentre tant una gran part d’usuaris d’aquest esport es veuen obligats a gaudir d’altres pistes com les d’Alcúdia o pobles veïns.
Des del PSM no s’expliquen com l’ajuntament ha accedit al muntatge d’aquestes peces (amb els riscs que suposen si la seva col•locació no es fa correctament), mentre tenen en la seva mà la instal•lació d’una pista amb peces homologades a les dependències municipals des de fa més de dos anys i mig.

Així doncs, es fa palesa la mala gestió del PSOE en relació a la coordinació dels espais del polisportiu de Binissalem, com s’ha denunciat en diverses ocasions. “Manca clarament una visió global del recinte i una planificació acurada des de les instal•lacions actuals, passant per les projectades (com les pistes d’skate o les de tenis), fins a les “futuribles” (com la piscina coberta).

En el sí del Patronat Municipal d’Esports també s’ha tractat aquesta qüestió en diverses ocasions, però, desafortunadament, aquesta entitat ha perdut pràcticament tota la seva raó de ser per diversos motius, entre d’altres, la inoperància de l’equip de govern i el poc cas als seus suggeriments.
ť
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: