"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 12/03/2007

El PSM presenta una proposta d鈥檃cord per ampliar el BLOC amb la incorporaci贸 d鈥橢squerra

Gabriel Barcel贸 es mostra molt optimista despr茅s d鈥檋aver parlat amb els dirigents d鈥橢U-Els Verds i d'EsquerraEl PSM-Entesa Nacionalista ha presentat una proposta d鈥檃cord per ampliar el Bloc per Mallorca amb la incorporaci贸 d鈥橢squerra a la coalici贸. Gabriel Barcel贸, secretari general del PSM i candidat del BLOC a la presid猫ncia del Govern, es mostra molt optimista despr茅s d鈥檋aver parlat sobre la proposta amb els dirigents d鈥橢squerra Unida-Els Verds i d鈥橢squerra Republicana.

Gabriel Barcel贸 explica que 鈥渓a proposta d鈥檃cord encara ha de ser ratificada pels corresponents 貌rgans de decisi贸 de cada partit i per aix貌 hem de ser prudents i esperar que els partits es pronunci茂n. Aix貌 no obstant, la possibilitat d鈥檃rribar a un acord s贸n bastant elevades i estic conven莽ut que en pocs dies es podr脿 donar per tancat un bon acord鈥. Sobre la proposta, el dirigent nacionalista posa de manifest que 鈥渓a coincid猫ncia program脿tica i la voluntat d鈥檃rribar a un acord entre les formacions era manifesta. I despr茅s d鈥檜nes negociacions han estat intenses i responsables, podrem arribar a un acord que garantir脿 la representaci贸 institucional a tots els partits de la coalici贸鈥.

Finalment, Barcel贸 considera que 鈥渁quest pa铆s necessita una alternativa a l鈥檋egemonia electoral de la dreta i pensam que la resposta nom茅s pot sorgir de la uni贸 dels esfor莽os del nacionalisme progressista, l鈥檈squerra transformadora i l鈥檈cologisme pol铆tic鈥. En aquest sentit, el cap de llista del BLOC assegura que 鈥渆l Bloc per Mallorca neix amb la intenci贸 de convertir-se en una gran for莽a alternativa a aquest bipartidisme i alternativa al govern del PP, un govern dolent per Mallorca en tots els sentits: per a l鈥檈conomia, per a la conviv猫ncia solid脿ria, per al territori, per a les bones pr脿ctiques democr脿tiques. El canvi 茅s necessari, i el canvi passa for莽osament per el BLOC. No hi pot haver alternatives sense el BLOC. Amb uns bons resultats del BLOC, el PP ho tendr脿 molt dif铆cil per continuar destruint Mallorca鈥.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: