"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/03/2007

El Bloc per Palma denuncia la doble moral de la batllessa de Palma en relació al dret de manifestació

El BLOC per Palma considera impresentable que la Sra. Cirer participi en actes il•legals a la Plaça de Cort com els que, quan era delegada de govern, va castigar amb multes substanciosesAhir mateix la Batlessa de Palma es negava a facilitar la infraestructura sol•licitada a la Plaça de Cort per l’entitat convocant de la manifestació de la Dona Treballadora adduint que “ la Plaça de Cort només ha de servir per a la celebració d’actes institucionals”.

Així mateix, l’any 1999, quan era delegada de Govern, va multar amb 200.000 pessetes a CCOO per celebrar una concentració de 30 delegats sindicals per haver informat a la Delegació de Govern fora dels terminis legalment previstos.

No obstant això, aquest aparent rigor i formalisme de la Sra. Cirer es contradiu frontalment amb el fet que la Sra. Cirer no dubtàs el passat dia 2 de febrer a participar a la Plaça de Cort a un acte partidista doblement il•legal: il•legal per no haver informat degudament a la Delegació de Govern i il•legal també per haver tallat el trànsit rodat.

Aquest darrer fet resulta particularment cridaner tenint en compte que la Batlessa és la principal responsable de fer complir les ordenances municipals a la resta de ciutadans, i en aquest sentit els grups municipals d’EU-EV i PSM-EN sol•licitaran explicacions al proper Ple sobre l’actuació de la policia local i de la pròpia Batlessa en relació amb aquests fets.

Així mateix, cal remarcar que la concentració d’avui vespre convocada pel PP a la Plaça de Cort tampoc no compleix els requisits legals necessaris per a la seva celebració per la mateixa raó (incompliment de terminis) que va provocar la multa a CCOO abans esmentada.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: