"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/03/2007

El PSM considera “repugnant” que IB3 espiï les plataformes ciutadanes, els partits de l’oposició i els funcionaris públics

Els nacionalistes demanen a UM que cessi Sotomayor i no continuï essent copartícip de la política pocavergonya del PPEl PSM considera “repugnant” que IB3 espiï les plataformes ciutadanes, els partits de l’oposició i els funcionaris públics amb una clara intenció de donar una visió manipulada i extremadament partidista d’aquests agents socials. Joana Lluïsa Mascaró, presidenta del PSM i portaveu dels nacionalistes al Parlament de les Illes Balears, assegura que “és un fet insòlit en la nostra democràcia que una televisió pública es dediqui a perseguir i espiar la societat civil i els partits de l’oposició. Utilitzar les càmeres ocultes amb aquesta finalitat traspassa sobradament la barrera de la decència. Maria Umbert ha de cessar del seu càrrec immediatament, una altra cosa seria una burla a la ciutadania”.

La presidenta del PSM considera que “el PP s’està escorant a marxes forçades cap a la dreta més extrema i han optat per crear un clima de crispació i brega constant que resulta molt perillós. Els casos de corrupció que afecten els populars han fet estralls en la línia de flotació del PP i aquests reaccionen donant pals de cec a tort i a dret: el PP és com una fera ferida que mossega indiscriminadament a tothom perquè té por, molta por”. En aquest context, Mascaró assegura que “IB3 ha esdevingut el braç armat amb càmera oculta per fer la feina bruta al PP. I això és absolutament intolerable i indigne en una societat democràtica i plural com és la nostra”.

El PSM lamenta profundament que Unió Mallorquina continuï en la direcció de l’Ens Públic i sigui copartícip de la política pocavergonya del Partit Popular. En aquest sentit, Mascaró assegura que “UM fa gestos de cara a la galeria per desmarcar-se del PP ara que s’acosten les eleccions, però a les clavegueres continuen amb els peus dins el mateix fang”. La presidenta del PSM considera que “amb IB3 s’ha arribat al límit del que és políticament acceptable. Si UM no cessa d’immediat Margalida Sotomayor com a directora adjunta de l’Ens Públic de Radio Televisió de les Illes Balears voldrà dir que els de Maria Antònia Munar tenen intenció d’acompanyar el PP en el seu viatge cap a la dreta més extrema i desvergonyida”.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: