"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 08/03/2007

El Bloc per Palma es compromet a normalitzar la situaci贸 de la policia local i a optimitzar el seu servei als ciutadans

El BLOC per Palma considera justes les reivindicacions salarials plantejades i lamenta la manifesta incapacitat de l鈥檈quip de govern per gestionar l鈥櫭爎ea de seguretat ciutadana.El BLOC per Palma considera raonable que la pujada de nivell (del D al C) de la policia local derivada d鈥檜na Llei auton貌mica de l鈥檃ny 2005 es concreti en una pujada salarial d鈥檃cord amb la voluntat pol铆tica manifestada pel legislador.

En aquest sentit d贸na suport tant a la reivindicaci贸 del pas del nivell 14 al nivell 17 en el complement de dest铆 com al rebuig manifestat per tot el col鈥ectiu policial a la rebaixa del seu complement espec铆fic aplicada unilateralment per l鈥檈quip de govern.

El BLOC per Palma vol remarcar que aquest conflicte salarial no 茅s m茅s que el darrer episodi d鈥檜na situaci贸 estructural i perllongada en el temps de malestar, de desorganitzaci贸 i de manca de motivaci贸 del col鈥ectiu policial que repercuteix de manera directa i negativa en el servei que aquest presta a la ciutadania i que l鈥檈quip de govern ha estat incapa莽 de corregir.

En aquest sentit el BLOC per Palma es compromet, si obt茅 la confian莽a dels ciutadans el proper mes de maig, i en el termini de 100 dies a :

1. Dotar la ciutat de Palma d鈥檜n servei policial motivat, eficient, proper als ve茂ns i desplegat al carrer per complir el conjunt de les ordenances municipals.
2. Potenciar la figura de la policia de barri i la pres猫ncia policial al carrer en hores nocturnes
3. Reorganitzar el servei acabant amb els regnes de Taifes i potenciant la polival猫ncia dels membres dels policies locals.
4. Normalitzar la situaci贸 laboral i la relaci贸 amb els representats sindicals de la policia.
      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: