"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 07/03/2007

El PSM de Marratxí considera escandalós que l'equip de govern destini una partida de més de 1.500.000 euros a altres empreses

El grup municipal del PSM anuncia el seu vot en contra en el debat dels pressuposts que es celebrarà el proper divendres dia 9 de març.El grup municipal del PSM anuncia el seu vot en contra en el debat dels pressuposts que es celebrarà el proper divendres dia 9 de març.

Joan Francesc Canyelles, regidor del PSM-Entesa Nacionalista a l’Ajuntament de Marratxí ha presentat per escrit a l’equip de govern (PP- Independents de Marratxí) diverses propostes encaminades a obrir els pressuposts al debat social i la participació ciutadana i proposen enviar els pressuposts a les associacions de veïnats, culturals, esportives, etc. per tal de recollir els seus suggeriments i necessitats.

Entre d’altres, els nacionalistes també proposen:

• La creació d’una escoleta municipal de 0 a 3 anys (no n’hi a cap al terme).

• La creació d’una partida pressupostària per a la supressió de barreres arquitectòniques destinada a projectes concrets, edificis municipals, piscines públiques, etc.

• Destinar una partida a la millora de la il•luminació dels nuclis històrics.

• Augmentar la partida destinada a patrimoni històric i artístic per a complir el compromís de fer actuacions encaminades a protegir definitivament la cova pretalaiòtica de Son Caulelles.

El regidor de la formació nacionalista, considera que sens dubte el que els motiva a votar en contra dels pressuposts és l'escandalosa xifra destina a "altres contractacions de serveis exteriors o treballs realitzats per altres empreses” que superen els 1.500.000€ (250 milions de pessetes) i que en cap cas venen explicades o detallades a l'avanç de pressupost. La majoria d’aquests treballs encarregats a empreses externes no surten a la llum pública, ni tenen una repercussió directa als marratxiners, per la qual cosa es dedueix que son per consum intern de l’equip de govern i o per fer contentes les empreses afins al PP i IDMA.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: