"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/01/2006

L'Entesa denuncia canvis en el traçat de l'autovia de l'Aeroport

NULL

L'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa (ENE) denuncia que el traçat de l'autovia entre Eivissa i l'Aeroport ha patit canvis importants i que aquest fet ha sét conculcat als afectats pel projecte, al Parlament de les Illes Balears i a l'opinió pública. Atès aquest fet, l'Entesa reclama del PP i del Govern una paralització de les obres, la depuració dels fets i reconsiderar tot el projecte.

Segons han pogut saber els nacionalistes, les actuals obres de la infrastructura a l'altura de l'Hipòdrom de Sant Jordi preveuen que la via passi d'anar soterrada uns metres a anar alçada sobre el nivell dels terrenys, uns dos metres. Aquest fet significa no només un incompliment del què hi preveia el projecte exposat al públic i objecte de licitació, sinó que a l'altura de l'Hipòdrom es visualitzarà una barrera similar a la de la macroronda de Jesús, coneguda popularment com l'"escalèxtric", amb el consegüent impacte paisatgístic.

L'Entesa (ENE) considera aquest fet com a molt greu perquè es va alterant el traçat de l'autovia en funció de no se sap quins interessos, furtant a la participació ciutadana aquests canvis. A la vegada, el partit eivissenc creu que la Conselleria d'Obres Públiques del Govern i la seua consellera, Mabel Cabrer (PP), s'estan riguent dels afectats per les expropiacions i de tot el poble de Sant Jordi, aspecte que permeten el PP del Consell i de l'Ajuntament de Sant Josep.

ENE ha presentat diverses preguntes i una sol·licitud de documentació al Parlament de les Illes Balears amb l'objecte de depurar aquesta qüestió.

Els nacionalistes contemplen amb estupefacció l'acumulació de disbarat i despropòsits que està significant aquesta autovia. A les il·legals i irregulars acumulacions de terres en terrenys del Parc de ses Salines s'han de sumar les molèsties en pols i remors que el tràfic de camions entre el segon cinturó de ronda i els terrenys propers a l'Hipòdrom estan causant a Sant Jordi i els vesins immediats a l'actual carretera de l'aeroport. Ara, s'hi pot sumar el canvi de traçat.

 


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: