"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 20/01/2006

L鈥橢ntesa insta el PP a paralitzar les obres de l鈥檃utovia de Sant Antoni i a no contaminar Sant Jordi

ENE reclama que es deixi d'embrutar els voltants del poble de Sant Jordi per les obres de les autovies, que se cessi en l'abocament de terres al Parc de ses Salines i que es paralitzin les obres de l'autovia de Sant Antoni perqu猫 el Govern encara no 茅s titular de totes les terres a expropiar.

NULL

At猫s l鈥檌nici de les obres de l鈥檃utovia de Sant Antoni a Eivissa per part del Govern de les Illes Balears (PP), l鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) l鈥檌nsta a paralitzar les actuacions perqu猫 l鈥橢xecutiu no disposa de la titularitat de totes les propietats a expropiar.

Els nacionalistes entenen que el proc茅s d鈥檈xpropiaci贸 i d鈥檕cupaci贸 dels terrenys previstos al projecte no ha finalitzat i que, per tant, el Govern no pot iniciar les obres, encara que siguin de retirada de les connexions el猫ctriques o telef貌niques o d鈥檃planament de terrenys. A m茅s, el Govern hauria de tenir en compte els nombrosos recursos presentants per la Plataforma Antiautopista contra l鈥檈xecuci贸 de l鈥檃utovia i esperar-ne la seua resoluci贸 abans de comen莽ar les obres. Si les obres segueixen i els jutjats donassin la ra贸 als recursos contraris a l鈥檃utovia, el mal ja estaria fet. Des d鈥橢NE s鈥檌nsta el Consell d鈥橢ivissa i Formentera a pressionar en aquest sentit.

Per altra banda, l鈥橢ntesa (ENE) deplora les mol猫sties que el tr脿fic de camions entre el segon cintur贸 de ronda i els terrenys propers a l鈥橦ip貌drom estan causant a Sant Jordi i els vesins immediats a l鈥檃ctual carretera de l鈥檃eroport. Aquest pas de camions amb terra provinent de les excavacions del t煤nel que s鈥檈st脿 fent a Can Sifre 鈥損rogramat en les obres de la conversi贸 del segon cintur贸 de ronda en autovia- d贸na la ra贸 a la den煤ncia presentada pel partit nacionalista fa pocs dies. ENE ha presentat una s猫rie de preguntes i sol路licituds de documentaci贸 al Parlament de les Illes Balears perqu猫 s鈥檈st脿 abocant terra d鈥檃quella obra en terrenys inclosos en el Parc Natural de ses Salines, al sud de l鈥橦ip貌drom. Els nacionalistes segueixen pensant que no 茅s possible legalment que el Govern (PP) aboqui aquestes terres all铆.

Des de l鈥橢ntesa (ENE) s鈥檌nsta el Govern de les Illes Balears, el Consell d鈥橢ivissa i Formentera i l鈥橝juntament de Sant Josep a qu猫 es paralitzi el transport de camions amb terra (que, ara, circulen sense la preceptiva lona), que cessi la contaminaci贸 de pols i terra que estan produint a Sant Jordi i voltants i que s鈥檃bandoni l鈥檃bocament de terres de les obres del segon cintur贸 de ronda en terrenys del Parc de ses Salines.

El partit eivissenc es torna a demanar on est脿 l鈥橝juntament de Sant Josep 鈥搉o n鈥檋a dit res encara- i de part de qui est脿, del poble o de les constructores de les autovies?

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: