"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 18/01/2006

El PSM critica el Govern per avalar Yanko sense garantir el manteniment de l’activitat i els llocs de treball a Mallorca

Segons Sampol “pareix ésser que l’aval del Govern hauria facilitat a Yanko les condicions per deslocalitzar l’activitat industrial i traslladar-la a la península.

NULL

El PSM ha criticat que el Govern de les Illes Balears per haver avalat Yanko per a la compra de l’empresa Pielsa sense haver exigit unes garanties pel manteniment dels llocs de treball i de l’activitat industrial a Mallorca. Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, vol que el conseller Cardona expliqui “com és possible que el Govern de les Illes Balears avalàs a finals de l’any passat a Yanko un crèdit de tres milions d’euros per comprar l’empresa Pielsa demanant com a garantia només les marques de Yanko sense incloure en l’acord cap garantia social”.

Segons Sampol “pareix ésser que l’aval del Govern hauria facilitat a Yanko les condicions per deslocalitzar l’activitat industrial i traslladar-la a la península. En aquest sentit, el portaveu nacionalista acusa el Govern de dur a terme una política industrial erràtica i posa de manifest que “ara, a més de la pèrdua dels llocs de treball, també estan en perill els tres milions d’euros de l’aval”.

El portaveu nacionalista explica que “el sector industrial, i en especial el sector del calçat, està passant per un moment delicat”. El portaveu nacionalista recorda que “a la greu situació que viu Yanko, s’afegeixen els recents tancament de tres fàbriques de calçat a Mallorca i d’una altra a Menorca. A més estam patint processos de deslocalització d’algunes empreses i d’altres qüestions que estan minvant el teixit industrial de les Illes Balears”.

Sampol es mostra molt preocupat pel ràpid desmantellament que pateix el teixit industrial de les Illes Balears i qualifica de “dramàtica” la pèrdua progressiva de llocs de treball d’aquest sector industrial. En aquest sentit, el portaveu del PSM exigeix al Govern de Jaume Matas que prengui mesures efectives per evitar l’impacte d’aquests reduccions de llocs de feina.

ť
       Segons Sampol “pareix Ă©sser que l’aval del Govern hauria facilitat a Yanko les condicions per deslocalitzar l’activitat industrial i traslladar-la a la penĂ­nsula.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: