"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 13/01/2006

El PSM vol veure els estudis sobre el Museu de l鈥橢sport i apel路len a Munar davant la negativa de Dol莽a Mulet

Alorda afirma que 鈥渓鈥檃rgument de Dol莽a Mulet per no donar informaci贸 al nostre grup de consellers 茅s absurda"

NULL

El PSM ha demanat per escrit a la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Ant貌nia Munar, que els faci arribar una c貌pia dels estudis de Rendibilitat, seguiment i gesti贸 di脿ria del Museu de l鈥橢sport, elaborats per Maria Magdalena Burguera, presidenta de l鈥檃ssociaci贸 Activitats Socioculturals de Mallorca, a petici贸 del Departament de Cultura.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, posa de manifest que 鈥渆l 2004 ja sol路licit脿rem al Departament de Cultura una c貌pia de l鈥檈studi sobre el Museu de l鈥橢sport, per貌 Dol莽a Mulet ens neg脿 la informaci贸 al路legant que tal informe era d鈥櫭簊 intern del seu Departament鈥. Els nacionalistes expliquen que el Departament de Cultura va tornar a comenar l鈥檃ny 2005 un altre estudi a Maria Ant貌nia Burguera en termes id猫ntics a l鈥檌nforme realitzat el 2004, pel qual el Consell de Mallorca, com l鈥檃ny anterior, va pagar 12.000 euros.

El PSM considera que, tant per l鈥檌nter猫s de la informaci贸 que pot contenir sobre el Museu, com tamb茅 per valorar la necessitat d鈥檃quests estudis, la repetici贸 durant dos anys, la idone茂tat de la persona a la qual han estat comanats, de manera directa i sense convocat貌ria p煤blica, i l鈥檃dequaci贸 al seu cost (24.000 euros), 茅s necessari que els grups de consellers puguin consultar-los. 脡s per aix貌 que els nacionalistes s鈥檋an adre莽at a la presidenta del Consell per tenir acc茅s als dos estudis. En aquest sentit, Alorda afirma que 鈥渓鈥檃rgument de Dol莽a Mulet per no donar informaci贸 al nostre grup de consellers 茅s absurda, ja que no s鈥檈nt茅n la pretesa confidencialitat d鈥檜n estudi sobre el Museu de l鈥橢sport鈥.

El PSM recorda que Maria Magdalena Burguera 茅s cap de programes de joventut del Consell de Mallorca i presidenta de l鈥檃ssociaci贸 d鈥橝ctivitats Socioculturals de Mallorca, una entitat que, segons denuncia el PSM, va ser creada directament des del Consell de Mallorca per servir de corretja de transmissi贸 d鈥橴ni贸 Mallorquina, en especial al municipi de Campos.

       Alorda afirma que 鈥渓鈥檃rgument de Dol莽a Mulet per no donar informaci贸 al nostre grup de consellers 茅s absurda"

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: