"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 29/12/2005

Ramon Quetgles, nou regidor del PSM a Muro

Ramon Quetgles pren possessió del seu càrrec «amb ganes d'aprendre i d'intentar fer feina per Muro»

NULL

www.diaridebalears.com

MARIA NADAL.Muro.

El nou regidor del PSM a Muro, Ramon Quetgles, prendrà possessió del seu càrrec en el ple d'avui vespre, «amb ganes d'aprendre i d'intentar fer feina per Muro», segons afirma ell mateix, com a substitut de Pau Mateu.

Ramon Quetgles, «l'home de consens del PSM», oferí ahir una roda de premsa acompanyat per Gabriel Vicens, secretari general de la formació; el president, Jaume Sansó; i Bàrbara Bujosa, secretària d'Organització. Durant l'acte, els assistents afirmaren que «veim poc probable fer una moció de censura en aquests moments de la legislatura».

Quetgles assenyalà que «no he tingut cap classe de converses polítiques amb els membres de l'oposició». Sansó assegurà que «no convé pressionar Quetgles, perquè les decisions que prendrà seran a partir de la proposta de l'organització del PSM».

En aquest aspecte, s'informà que durant els primers mesos en el càrrec, el nou regidor disposarà de l'assessorament de la gestora, que té «la finalitat de desaparèixer quan la formació local estigui del tot constituïda», segons Sansó. Amb aquest suport, es durà a terme una política continuista perquè «Quetgles feia part de la llista que es presentà a les passades eleccions i té les directrius marcades del programa electoral del PSM».

D'altra banda, Vicens assegurà que si bé l'exregidor i exbatle Pau Mateu ha deixat el càrrec de regidor a Muro, «no té intenció en absolut de donar-se de baixa del partit».



      

Ramon Quetgles pren possessió del seu càrrec «amb ganes d'aprendre i d'intentar fer feina per Muro»

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: