"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 02/01/2006

El PSM crític amb el discurs de la batlessa de la Festa de l'Estendard

Segons Pere Muñoz, portaveu del PSM a Cort: "Cirer ha demostrat una incapacitat absoluta per dialogar, comprendre i cedir".

NULL

El grup municipal del PSM a l'Ajuntament de Palma s'ha mostrat crític amb el discurs que amb motiu de la Festa de l'Estendard va pronunciar la Batlessa Catalina Cirer. En concret, els nacionalistes han volgut incidir sobre algunes de les paraules de Cirer. "L'acció de govern seriosa i responsable és el compliment i execució dels compromisos adquirits", va dir Cirer. El PSM ha manifestat que precisament el que ha caracteritzat els dos anys de govern del PP és l'incompliment dels compromisos adquirits al seu programa electoral. Fer un gran parc a Jacint Verdaguer, integrar Sant Joan de Déu al Carnatge, preservar el patrimoni, etc. són alguns dels incompliments més greus.

A més, Cirer també va dir "I l'acció de govern és també diàleg, comprensió, saber cedir quan fa falta...". Segons Pere Muñoz, portaveu del PSM a Cort: "Cirer ha demostrat una incapacitat absoluta per dialogar, comprendre i cedir. Mai havíem tengut un Palma tant crispada, tant desatesa i tant poc escoltada pel govern municipal. La demostració és el nombre de plataformes i el clima que es viu a alguns barris."

Pere Muñoz també ha criticat que a diversos moments del seu discurs, la Batlessa deia que la ciutat "no ha de perdre el seu caràcter, però és i ha de ser moderna i per a les persones". En aquest sentit, Muñoz ha estat molt crític afirmant que "és una vergonya que Cirer ens intenti emblanquinar d'aquesta manera. Cirer és la batlessa que ha contribuït més a la desfiguració de Palma, amb Cirer estam perdent la memòria, el passat i la ciutat viscuda. Mai com ara s'han destruït els records i els espais singulars de Palma. Per tant que no ens enganyin, el progrés no està barallat amb la memòria, ans al contrari. Avui progrés és preservació d'allò viscut, progrés és servar la memòria, progrés és valorar el passat i el present."

Així mateix Muñoz ha insistit en que res justifica les destruccions fetes que mai es podran arreglar i que de cap manera es pot justificar amb la desafortunada frase utilitzada per la batlessa “... les errades comeses per amor, en aquest cas, per amor a la nostra ciutat, són les úniques que, segurament, mereixen disculpa.” Pels nacionalistes cap destrossa es fa per amor, aquestes molt manco i les disculpes en política es tradueixen en assumpció de responsabilitats.


       Segons Pere Muñoz, portaveu del PSM a Cort: "Cirer ha demostrat una incapacitat absoluta per dialogar, comprendre i cedir".

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: