"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 14/12/2005

El PSM vol que Delgado i Thomàs paguin de la seva butxaca les deficiències a la urbanització Nova Santa Ponça

El PSM recorda que la recepció de Nova Santa Ponça en unes condicions clarament favorables a la promotora, va suposar la ruptura del grup municipal d’UM i el pas al grup mixt de Joan Thomàs.

NULL

El PSM considera que el batle de Calvià, Carlos Delgado, i l’exedil d’Unió Mallorquina, Joan Thomàs, haurien de pagar de la seva butxaca les deficiències a les urbanitzacions de Nova Santa Ponça. Els nacionalistes qualifiquen com a “vergonyós” el fet que aquest nucli residencial es trobi en un estat lamentable, just cinc mesos després de la seva recepció.

Manel Moyà, portaveu del PSM a Calvià, afirma que “Carlos Delgado i Joan Thomàs són els responsables de les deficiències que presenta Nova Santa Ponça. Varen ser el vots del PP i el del trànsfuga Thomàs els qui feren que l’Ajuntament de Calvià assumís el nucli residencial i ara es demostra que, com s’havia advertit, estava en males condicions i, per tant, són els qui varen votar a favor de la recepció els qui ara han de garantir que la posada a punt de la urbanització no costi un sol euro als calvianers, així que, si importa, s’han de fer càrrec de les despeses a títol personal.”   

El PSM recorda que la recepció de Nova Santa Ponça en unes condicions clarament favorables a la promotora, va suposar la ruptura del grup municipal d’UM i el pas al grup mixt de Joan Thomàs. El PSM considera que aquest rerafons econòmic/urbanístic converteix el transfugisme de Thomas en un dels casos més escandalosos d’aquesta legislatura.

Antoni Alorda, portaveu en el Consell, comenta que “el mateix PP que vota mocions per “dignificar la vida política” promou foscos episodis de transfuguisme, com a Maria de la Salut (amb UM) o a Calvià, que provoquen un fort desprestigi de les institucions”. En el cas de Calvià, Alorda afegeix que “Delgado contínuament es recolza en el regidor trànsfuga i anima UM a una reacció proporcionada a les humiliacions que sofreix, en comptes d’instal·lar-s’hi confortablement”.


       El PSM recorda que la recepció de Nova Santa Ponça en unes condicions clarament favorables a la promotora, va suposar la ruptura del grup municipal d’UM i el pas al grup mixt de Joan Thomàs.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: