"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/12/2005

ENE proposa habitatge protegit al centre hist貌ric d鈥橢ivissa, major dinamitzaci贸 comercial i energia solar fotovoltaica a Eivissa

L'Entesa ha presentat avui les esmenes relatives a habitatge de protecci贸 oficial, pol铆tica comercial i energia. Un pla d'hpo a la ciutat d'Eivissa, diversos plans de dinamitzaci贸 comercial i un pla d'energia solar fotovoltaica per a l'illa d'Eivissa, principals iniciatives.

NULL

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) ha proposat un pla de promoci贸 d鈥檋abitatges de protecci贸 oficial en r猫gim de propietat i de lloguer a immobles del nucli hist貌ric d鈥橢ivissa. Aquesta proposta 茅s una esmena que han presentat els nacionalistes al pressupost 2006 de l鈥橧nstitut Balear de l鈥橦abitatge (IBAVI) i que vol aconseguir una inversi贸 per a l鈥檈xercici 2006 de 2.000.000 d鈥檈uros. ENE creu que l鈥橧BAVI i el Govern de les Illes Balears han de fer una forta aposta per dinamitzar el nucli hist貌ric viler i aix貌 passa, en part, per ofertar habitatges protegits 鈥揹e compra o lloguer- a Dalt Vila, sa Penya o la Marina. Aquest pla s鈥檋auria de desenvolupar de forma plurianual per aconseguir l鈥檕bjectiu proposat, per貌 el 2006 ja podria comen莽ar a actuar amb la inversi贸 demanada.

Per altra banda, des de l鈥橢ntesa (ENE) es creu que 茅s necessari molt m茅s ajud per part del Govern a la dinamitzaci贸 de les zones comercials. Aix铆, ENE ha presentat tres esmenes als pressupostos de la Conselleria de Comer莽, Ind煤stria i Energia amb les quals es demana inversi贸 per la redacci贸 de plans de dinamitzaci贸 comercial a l鈥檌lla de Formentera (15.000 euros) i a Santa Eul脿ria (15.000 euros) i una perqu猫 es torni a posar en marxa el pla de dinamitzaci贸 comercial de la ciutat d鈥橢ivissa, redactat i aprovat l鈥檃ny 2002 i que el Govern ha abandonat; per al 2006, es demana que el Govern faci una aportaci贸 de 30.000 euros al pla.

L鈥檈nergia tamb茅 ha set objecte d鈥檈smenes dels nacionalistes als pressupostos del Govern balear. Per exemple, ENE ha proposat que la Conselleria de Comer莽, Ind煤stria i Energia redacti i comenci a aplicar per a l鈥檌lla d鈥橢ivissa un pla de foment de l鈥檈nergia solar fotovoltaica, amb una inversi贸 per al 2006 de 60.000 euros. Des de l鈥橢ntesa (ENE) es veu amb bons ulls aquesta intervenci贸 a Formentera, per貌 exigeixen al conseller Juan Cardona una actuaci贸 similar a Eivissa, at猫s que la insolaci贸 茅s la mateixa i que els problemes energ猫tics s贸n apareguts.

Finalment, en una esmena al pressupost de la Conselleria de Relacions Institucionals ENE reclama que es retorni la gesti贸 dels fons del Consorci Formentera Desenvolupament a l鈥橝juntament de Formentera per entendre aquesta formaci贸 que 茅s el consistori formenterer qui ha de gestionar les inversions necess脿ries, tal com estava previst abans del canvi de batlia.

       L'Entesa ha presentat avui les esmenes relatives a habitatge de protecci贸 oficial, pol铆tica comercial i energia. Un pla d'hpo a la ciutat d'Eivissa, diversos plans de dinamitzaci贸 comercial i un pla d'energia solar fotovoltaica per a l'illa d'Eivissa, principals iniciatives.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: