"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

VULL ÉSSER SIMPATITZANT I REBRE INFORMACIÓ DEL PSM-ENTESA

Pots fer-te simpatitzant si omples el formulari que trobaràs a continuació.

Nom
Llinatges
NIF
Adreça
Telèfon
Mòbil
e-mail

I, A MÉS, VULL FER UNA DONACIÓ

Pots col·laborar en el finançament del PSM-Entesa Nacionalista de Mallorca fent un donatiu, d’acord a la llei 8/2007 de finançament de partits polítics, amb un límit màxim anual de 100.000 €, i que et dóna dret a deduir el 25% de la quantia donada a la quota de l’IRPF , amb el límit del 10% de la base liquidable del contribuent (llei 49/2002, i art. 56.1 de la llei 40/1998).

La teva donació es destinarà únicament a la realització de les activitats pròpies del partit. A més, té caràcter irrevocable d’acord a la legislació vigent, sense perjudici del que estableixen les normes civils quant a revocació de donacions. Tampoc pot fer-se amb fons provinguts d’organismes, entitats o empreses públiques, ni amb fons d’empreses privades que, amb contracte vigent, prestin serveis o realitzin obres per Administracions Públiques, organisme públics o empreses de capital majoritàriament públic, o amb fons provinguts de governs i organismes, entitats o empreses públiques.

Import de la donació:

10 €/mes
20 €/mes
50 €/mes
Altres
Codi compte IBAN
Introdueix el codi antispam

AVÍS IMPORTANT: Per finalitzar correctament la inscripció, tant com a afiliat/a com a simpatitzant, és important que passeu per la seu del PSM-Entesa (c. Isidoro Antillón, 9) per signar la butlleta d'inscripció.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, autoritzo que el PSM incorpori les meves dades al fitxer automatitzat de dades amb la finalitat de millorar de la comunicació amb els simpatitzants i/o militants, així com per atendre les seves demandes, gestions i consultes. I em dono per assabentat del meu dret a exercir en tot moment l'accés, cancel·lació, rectificació i oposició de les meves dades, adreçant-me a PSM-ENTESA NACIONALISTA, C. Isidoro Antillón, núm. 9 de Palma 07006, o via correu electrònic mallorca@psm-entesa.cat.

 

 

 

PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: