"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 16/11/2005

El PSM demana aclariments sobre el costos de la gesti贸 del projecte de voluntariat del Consell

El PSM considera preferible convocar ajudes, o firmar convenis espec铆fics, per donar suport a les entitats existents que mobilitzen el voluntariat mediambiental en comptes de justificar voluntaris des del propi Consell

NULL

El PSM vol que el Consell de Mallorca justifiqui els costos en gesti贸 del voluntariat i, en concret, sobre el servei de consultoria i assist猫ncia de la redacci贸 i dinamitzaci贸 del programa de voluntaris ambientals i la gesti贸 de la participaci贸 ciutadana per a la neteja d鈥檈spais naturals comanats a la sra. Aina Colom Umbert.

Els nacionalistes han presentat una bateria de preguntes al Conseller de Medi Ambient, Miquel 脌ngel Borr脿s per saber com s鈥檋an gastat els diners i quins criteris s鈥檋an seguit en tot el proc茅s. En concret, volen que el Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca justifiqui l鈥檈levat import de les factures aprovades a favor de la senyora Colom.

El PSM disposa de reconeixements d鈥檕bligacions, entre el novembre del 2003 i l鈥檃gost del 2005, a favor de la senyora Colom per un valor superior als 140.000 euros.

El PSM vol que el conseller Borr脿s aclari en qu猫 consisteix la tasca de consultoria del voluntariat encarregada a la Sra. Colom, quines activitats han duit a terme els voluntaris (en concret en neteja d鈥檈spais naturals), qui hi ha participat i com s鈥檋an publicitat les activitats. Aix铆 mateix, demanen amb quins criteris ha estat seleccionada la senyora Colom, quin temps preveu el Conseller de Medi Ambient que duri aquest servei i si t茅 la intenci贸 de treure en algun moment a convocat貌ria p煤blica el servei de consultoria, atesa la quantia acumulada.

El PSM considera preferible convocar ajudes, o firmar convenis espec铆fics, per donar suport a les entitats existents que mobilitzen el voluntariat mediambiental en comptes de justificar voluntaris des del propi Consell i, sobretot, consideren que s鈥檋a d鈥檃clarir d鈥檈levad铆ssim cost d鈥檜n servei de consultoria que, al seu parer, no sembla gaire complex i podria esser assumit pels serveis t猫cnics i administratius de l鈥檃dministraci贸 insular.

       El PSM considera preferible convocar ajudes, o firmar convenis espec铆fics, per donar suport a les entitats existents que mobilitzen el voluntariat mediambiental en comptes de justificar voluntaris des del propi Consell

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: