"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 10/11/2005

El PSM vol saber perqu猫 el Consell de Mallorca paga la gestoria que assessora els membres de Fora Vila

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, es demana 鈥渟i no s贸n professionals, sin贸 gent preocupada pel camp, quin assessorament t猫cnic estan rebent?

NULL

El PSM vol saber perqu猫 el Consell de Mallorca ha pagat les despeses de la gestoria que est脿 assessorant els membres de l鈥檃ssociaci贸 Fora Vila. Els nacionalistes han demanat a l鈥檈quip de Munar que expliqui aquests fets despr茅s que des de Fora Vila s鈥檋agi afirmat que una de les despeses que t茅 l鈥檈ntitat 茅s l鈥檃ssessorament als seus socis i que s鈥檋agi presentat factures a tal efecte. Des del PSM tamb茅 recorden que al darrer ple del Consell, el conseller Flaquer va afirmar que l'associaci贸 Fora Vila rebia subvencions per "promoci贸 productes mallorquins a fires, per a la realitzaci贸 d'un programa setmanal de r脿dio adre莽at al m贸n rural i per assessorament t猫cnic al socis".

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, vol que el Consell de Mallorca aclareixi en qu猫 consisteix aquest assessorament t猫cnic als socis de Fora Vila. En aquest sentit, el portaveu nacionalista recorda que Josep Lliteres, director insular de Relacions Institucionals i membre de Fora Vila, ha reconegut que els membres d鈥檃questa entitat no s贸n professionals de la pagesia sin贸 gent preocupada, interessada, pel camp. Davant aix貌, Alorda es demana 鈥渟i no s贸n professionals, sin贸 gent preocupada pel camp, quin assessorament t猫cnic estan rebent? Quantes entitats subvencionades paguen amb els diners del Consell de Mallorca 鈥渓鈥檃ssessorament鈥 dels seus socis a trav茅s d鈥檜na gestoria?鈥

Els nacionalistes recorden que l鈥檃ssociaci贸 agr铆cola, ramadera i pesquera Fora Vila va n茅ixer l鈥檃ny 2004 amb la participaci贸 de destacats dirigents d鈥橴M (com Josep Lliteres, director insular de Relacions Institucionals, Nicolau Tous, president de l鈥橧nstitut de l鈥橢sport H铆pic de Mallorca, Isidre Ca帽ellas, regidor de Calvi脿, o Mateu Ferr脿, batle de Banyalbufar) i que algunes de les despeses assumides pel Consell de Mallorca corresponen als  despeses corrents del local social de l鈥檈ntitat que coincideix amb el despatx professional del president de l鈥檈ntitat. Alorda tamb茅 posa de manifest que el Consell ha pagat m茅s de 15.000 euros a dos dirigents de Fora Vila per uns estudis que, tot i que suposadament es tracta de treballs de divulgaci贸, resten amagats dins un calaix de la instituci贸 insular.

       Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, es demana 鈥渟i no s贸n professionals, sin贸 gent preocupada pel camp, quin assessorament t猫cnic estan rebent?

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: