"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 08/11/2005

L’Entesa demana agilitat en el Casal de Joves de Santa Eulària i la millora dels accessos a la zona esportiva

Joan Carles Clapés ha presentat dues mocions de control per al proper Ple de l'Ajuntament de Santa Eulària amb les què es demana que s'agilitzin el més que necessari Casal de Joves del municipi i, per altra banda, que s'iniciïn d'una vegada les obres per millorar l'accés a la zona esportiva del poble on, a més, s'hi acaba de posar en funcionament un nou col·legi, el CP d'Arabí.

NULL

El regidor de l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Joan Carles Clapés, ha presentat dues mocions de control per al proper Ple amb la finalitat d’agilitzar un Casal de Joves a Santa Eulària i la millora dels accessos a la zona esportiva del poble.

En una de les mocions, l’Entesa (ENE) reitera la necessitat del Casal de Joves per a tot el municipi i el fet que els vesins hagin recollit 2.000 signatures a favor de la seua creació. A més, es dóna a conèixer que Santa Eulària compta amb contingent molt important de gent jove que no té les contraprestacions que li pertocarien atenent al seu volum. Els nacionalistes lamenten que totes les propostes presentades anteriorment al Ple (transformació del punt d’Informació Juvenil en un Casal; nou horari perquè no coincideixi amb l’horari escolar; petició de sol.licitar una subvenció al Govern per a la dotació de materials per a aquest centre) van ser votades en contra pel PP.

Davant aquesta postura del PP i la manca d’informació que fa témer que les gestions no avancen, Clapés demana a l’Executiu del PP per l’estat es troben les obres dels locals de l’antic "Studio 64", les previsions de finalització d’obres i d’obertura de l’espai i la futura gestió que es pensa donar al Casal de Joves.

En l’altra moció presentada pels nacionalistes, es reitera la necessitat de la millora de l’accés al barri de Can Frígoles, les instal.lacions esportives i el nou CP Arabí, al poble de Santa Eulària. Clapés reitera –com en altres ocasions- que la carretera actual no té voreres en molts dels seus trams, o són insuficients, fet que duu als vianants a veure’s obligats a caminar per la carretera amb el risc que això comporta. ENE ja havia demanat un estudi per facilitar un accés per a vianants, un carril bici i l’enllaç amb el poble. El PP rebutjà les propostes de l’Entesa i anuncià que ja feia molt de temps que hi treballaven per resoldre el problema.

Davant l’absència de millores i l’agreujament del trànsit per l’obertura de la nova escola, Clapés demana a l’Esquip de govern per les mesures que ha trobat el PP més convenients per eliminar la perillositat en l’accés, l’estat en què es troben els projectes i la previsió pel que fa a l’execució de les obres de millora. Perquè, òbviament, l’Entesa considera que se n’hi han de fer i que la situació no pot seguir així per més temps.

ť
       Joan Carles ClapĂ©s ha presentat dues mocions de control per al proper Ple de l'Ajuntament de Santa EulĂ ria amb les què es demana que s'agilitzin el mĂ©s que necessari Casal de Joves del municipi i, per altra banda, que s'iniciĂŻn d'una vegada les obres per millorar l'accĂ©s a la zona esportiva del poble on, a mĂ©s, s'hi acaba de posar en funcionament un nou col·legi, el CP d'ArabĂ­.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: