"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 04/11/2005

El PSM exigirà que l’impuls de l’anglès no sigui en detriment del català

Joana Lluïsa Mascaró, diputada del PSM-Entesa Nacionalista, demana coherència a Fiol i l’insta a retirar immediatament el pla d’elecció de llengua posat en marxa l’any passat.

NULL

El PSM afirma que l’impuls a l’anglès que ha anunciat el conseller Fiol Ă©s una bona notĂ­cia, però anuncia que exigirĂ  que en cap cas han de suposar un detriment de l’aprenentatge de i en catalĂ . 

Segons els nacionalistes, pedagògicament és possible dur a terme la mesura anunciada i demana al conseller Fiol que hi destini els recursos econòmics i personals suficients, i que es deixi assessorar pels especialistes i pels docents abans de dur a terme reformes de la normativa que poguessin suposar reducció de l’ensenyament en català.

Joana Lluïsa Mascaró, diputada del PSM-Entesa Nacionalista, demana coherència a Fiol i l’insta a retirar immediatament el pla d’elecció de llengua posat en marxa l’any passat, ja que, segons afirma, és totalment contradictori amb l’anunciat ensenyament trilingüe. En aquest sentit afirma que si no es retira el pla d’elecció de llengua significarà que els pares podran decidir que els seus fills només aprenguin en una de les tres llengües i no amb les tres com proposa la conselleria.

MascarĂł espera i desitja que l’anunci d’impulsar la llengua estrangera dins  l’ensenyament obligatori no sigui una maniobra mĂ©s per relegar la llengua catalana a un paper purament testimonial dins el sistema educatiu i, per això, reitera la peticiĂł de coherència i responsabilitat al conseller Fiol.

ť
       Joana LluĂŻsa MascarĂł, diputada del PSM-Entesa Nacionalista, demana coherència a Fiol i l’insta a retirar immediatament el pla d’elecciĂł de llengua posat en marxa l’any passat.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: