"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 06/11/2005

L鈥橢ntesa ret homenatge a Antoni Mar铆 i Hazel Morgan pel seu comprom铆s amb Eivissa

El proper dissabte, 12 de novembre, el partit nacionalista celebrar脿 un sopar de germanor on retr脿 un m茅s que merescut reconeixement de m猫rits a Antoni Mar铆 "Rota" i a Hazel Morgan pel seu comprom铆s amb Eivissa. L'acte es dur脿 a continuaci贸 de l'Assemblea General de Militants de la formaci贸.

NULL

La Comissi贸 Executiva de L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) ha acordat aprofitar la convocat貌ria d鈥檜n sopar de germanor de la milit脿ncia i simpatitzants de la formaci贸 per atorgar dos reconeixements de m猫rits pel comprom铆s amb Eivissa i la seua gent. Un, a nivell intern; l鈥檃ltre, a nivell extern del partit, en reconeixement a una persona o entitat d鈥橢ivissa. Ambd贸s en positiu, at猫s que els nacionalistes consideren que ja existeixen prou exemples negatius a Eivissa i que es necessita de destacar els bons exemples.

El reconeixement de m猫rits 2005 a nivell intern s鈥檃torgar脿 a Antoni Mar铆 Mar铆 Rota. La Comissi贸 Executiva de l鈥橢ntesa (ENE) ha pres aquesta decisi贸 per la seua milit脿ncia, dedicaci贸 al partit i, sobretot, per la m茅s que exitosa organitzaci贸 de les excursions realitzades per ENE entre 1991 i 2005. Antoni Mar铆 Rota 茅s militant des del moment de la fundaci贸 del partit nacionalista d鈥檈squerres, ha estat secretari general (1991-1995), regidor a l鈥橝juntament d鈥橢ivissa (1994-1995) i a l鈥橝juntament de Sant Joan de Labritja (1999-2003), delegat territorial de la Conselleria d鈥橢ducaci贸 i Cultura del Govern de les Illes Balears (1999-2003) i cap de llista en les eleccions al Senat per Eivissa i Formentera (1993), al Parlament de les Illes Balears per Eivissa (1995) i a l鈥橝juntament de Sant Joan de Labritja (1995). En l鈥檃ctualitat, despr茅s de deixar d鈥檕rganitzar les excursions per donar pas a altres persones, 茅s militant de base del partit.

El reconeixement de m猫rits a nivell extern s鈥檃torgar脿 a Hazel Morgan. Nascuda a la Gran Bretanya, s鈥檈stabl铆 a Eivissa i ha esdevingut, a judici de la formaci贸, un molt bon exemple d鈥檌ntegraci贸 a l鈥檌lla. L鈥橢ntesa ha valorat el seu ferm comprom铆s amb la protecci贸 del territori, la difusi贸 dels valors proteccionistes i l鈥檃prenentatge i l鈥櫭簊 de la llengua catalana, llengua d鈥橢ivissa. Morgan, presidenta de la secci贸 insulat d鈥橝mics de la Terra, constitueix per als nacionalistes un molt bon exemple d鈥檌ntegraci贸 a Eivissa i de comprom铆s amb ella, aspectes que voldrien que servissin de refer猫ncia per a tota la poblaci贸 eivissenca.

L鈥橢ntesa (ENE) lliurar脿 les dues distincions en el transcurs d鈥檜n sopar que es dur脿 a terme el proper dia 12 de novembre, dissabte, a les 21.30 hores, al Restaurant Sa Tanca (Santa Gertrudis de Fruitera). La intenci贸 de la formaci贸 eivissenca 茅s institucionalitzar cada any aquest sopar per estretir els lligams entre els seus integrants i aprofitar per fer dos reconeixements.

Poc abans, i al mateix lloc, es dur脿 a terme l鈥橝ssemblea General de Militants de l鈥橢ntesa (ENE), m脿xim 貌rgan de la formaci贸 entre congressos, i que se celebra cada tres mesos.

       El proper dissabte, 12 de novembre, el partit nacionalista celebrar脿 un sopar de germanor on retr脿 un m茅s que merescut reconeixement de m猫rits a Antoni Mar铆 "Rota" i a Hazel Morgan pel seu comprom铆s amb Eivissa. L'acte es dur脿 a continuaci贸 de l'Assemblea General de Militants de la formaci贸.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: