"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 18/10/2005

L鈥橢ntesa demana la retirada de les mesures espec铆fiques d鈥檕rdenaci贸 del territori per a Eivissa i Formentera

Els nacionalistes han presentat un total de 15 esmenes de supressi贸 que demanen la retirada de l鈥檈xposici贸 de motius, dels 12 articles de la llei i de les disposicions derogat貌ria i final.

NULL

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) ha presentat diverses esmenes a la Proposici贸 de Llei de mesures espec铆fiques per a les illes d鈥橢ivissa i Formentera en mat猫ria d鈥橭rdenaci贸 Territorial, Urbanisme i Turisme que ha enviat el Consell d鈥橢ivissa i Formentera (PP) per a la seua aprovaci贸 al Parlament.

Els nacionalistes han presentat un total de 15 esmenes de supressi贸 que demanen la retirada de l鈥檈xposici贸 de motius, dels 12 articles de la llei i de les disposicions derogat貌ria i final. Entre altres motius, ENE demana la seua supressi贸 per la rebaixa en la protecci贸 del territori a dues de les illes balears i en la minva en la protecci贸 territorial respecte de la legislaci贸 anterior; perqu猫 ENE considera que es poden permetre autoritzacions d鈥檈dificaci贸 en base a normatives del 1999; perqu猫 no hi poden haver excepcions a la prohibici贸 de construcci贸 d鈥檋abitatges unifamiliars; perqu猫 no es pot admetre que es fomenti que els terrenys r煤stics tenguin drets adquirits, com si fossin urbans; perqu猫 la inclusi贸 del concepte facilitar l鈥檃grupaci贸 de l鈥檈dificaci贸 en s貌l r煤stic 茅s molt perill贸s territorialment; perqu猫 no es poden amnistiar les edificacions fora d鈥檕rdenaci贸; perqu猫 convida a la turistitzaci贸 del s貌l r煤stic; o, perqu猫 Eivissa no es pot permetre m茅s camps de golf, i menys en s貌l r煤stic.

A m茅s, des de l鈥橢ntesa (ENE) es considera que el Parlament no ha de resoldre els errors de redacci贸 del Consell i que 茅s fals all貌 que diu la proposici贸 i el PP: que la Llei 9/1999 provoc脿s efectes desfavorables als drets dels ciutadans i inseguretat jur铆dica.

Les esmenes es comen莽aran a debatre aviat, at猫s que la Comissi贸 d鈥橭rdenaci贸 del Territori comen莽a aquesta setmana a estudiar la proposici贸 de llei del Consell (PP). Des de la formaci贸 pol铆tica eivissenca es recorda que el grup parlamentari PSM-Entesa Nacionalista ja vot脿 en contra de la presa en consideraci贸 del projecte de llei impulsat pel PP

Des de l鈥橢ntesa (ENE) s鈥檈spera que el Parlament de les Illes Balears insti el grup del PP a recapacitar sobre la proposta presentada des de les Piti眉ses i que es faci veure a aquest partit que no pot ser que aquestes illes siguin les que gaudeixin d鈥檜na menor protecci贸 territorial i d鈥檜n urbanisme m茅s a la carta de totes les Illes Balears, precisament quan Eivissa i Formentera s贸n les illes que major pressi贸 urban铆stica estan patint.

       Els nacionalistes han presentat un total de 15 esmenes de supressi贸 que demanen la retirada de l鈥檈xposici贸 de motius, dels 12 articles de la llei i de les disposicions derogat貌ria i final.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: