"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 06/10/2005

L’Entesa insta el PP a nombrosos canvis en la seua política amb les seues propostes de resolució

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) ha presentat nombroses propostes de resolució del Parlament de les Illes Balears orientades a introduir importants canvis en la nefasta política que està duguent a terme el PP des del Govern de les Illes Balears.

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) ha presentat nombroses propostes de resolució del Parlament de les Illes Balears orientades a introduir importants canvis en la nefasta política que està duguent a terme el PP des del Govern de les Illes Balears. El grup parlamentari PSM-Entesa Nacionalista ha presentat 100 propostes de resolució, de les quals … fan referència explícita a Eivissa i Formentera.

En matèria d’infrastructures, els nacionalistes insten Govern i Autoritat Portuària a què se substitueixi l’ampliació del port d’Eivissa per un projecte de reordenació de l’espai intern del port i a que s’insti el Govern central a que totes les partides pressupostàries per al port d’Eivissa es basin en la construcció de dues estacions marítimes dins l’espai intern del port actual i a que cap partida cobreixi intervencions fora de l’acutal espai portuari. A la vegada, demanen la retirada de les autopistes Eivissa-Aeroport i Eivissa-Sant Antoni i la seua substitució per la millora de les carreteres actuals i un pla de transport públic i de mobilitat sostenible. S’insta l’Estat, també, a que les previsions d’intervenció en l’Aeroport d’Eivissa no signifiquin incrementar la seua capacitat d’acollida de vols.

Pel que fa a Educació i Cultura, ENE ha proposat el manteniment del CP Sa Graduada en el seu lloc actual i a què s’habiliti una partida ambiciosa per a les obres de manteniment del centre, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Eivissa. Alhora, s’insta el Govern a dessistir d’aplicar el pla pilot d’ensenyament bilingüe als CP Can Coix i CP Es Vedrà i a les Monges Trinitàries de Sant Antoni per antipedagògic. A més, els nacionalistes insten el Govern de l’Estat a dur a terme una biblioteca pública insular a Eivissa, dotada amb fons estatals.

La protecció del territori també es reflecteix a diverses propostes de resolució. En una d’elles, l’Entesa (ENE) insta el Govern a què el Govern finalitzi els tràmits pertinents perquè el PRUG del Parc de ses Salines d’Eivissa i Formentera estigui en vigor a finals de 2005. En una altra, es demana la recuperació de l’àmbit del Parc Natural de Cala d’Hort amb la superfície existent fins el desembre de 2003.

Respecte de la Salut, ENE insta el Govern a realitzar els estudis tècnics pertinents per tal que l’Hospital de Can Misses pugui gaudir dels serveis sanitaris, d’aparcament i logístics que li falten, aprofitant l’edifici i l’emplaçament actuals.

ť
       L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) ha presentat nombroses propostes de resoluciĂł del Parlament de les Illes Balears orientades a introduir importants canvis en la nefasta polĂ­tica que estĂ  duguent a terme el PP des del Govern de les Illes Balears.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: