"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 30/09/2005

L’Entesa felicita Catalunya pel Nou Estatut

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) adreça la seua felicitació al poble de Catalunya, al seu Parlament i a CiU, ERC, IC-V i PSC per l’aprovació del Nou Estatut d’Autonomia

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) adreça la seua felicitació al poble de Catalunya, al seu Parlament i a CiU, ERC, IC-V i PSC per l’aprovació del Nou Estatut d’Autonomia.

Els nacionalistes s’alegren molt que el poble català pugui tenir un nou text estatutari que superi l’anterior i faci avançar Catalunya en l’autogovern. A més, des d’ENE es vol destacar l’amplíssim consens assolit al parlament català quan, aquest matí, 120 dels 135 diputats i diputades han votat afirmativament al canvi d’Estatut. Com també és de subratllar l’esperit demòcrtic que han caracteritzat les dures –i molt llargues- negociacions per albirar el consens necessari.

Des d’ENE s’espera que les Corts espanyoles sabran estar a l’altura de les circumstàncies en un Estat de Dret i respectaran totalment la sobirania del poble de Catalunya; també s’espera que el Govern central (PSOE) complirà la seua paraula de respectar aquells texts que sortin dels seus parlaments amb ampli consens.

L’Entesa (ENE) confia que l’èxit de Catalunya s’empelti en els grups parlamentaris balears perquè la reforma de l’Estatut de les Illes Balears signifiqui un gran avanç per a Eivissa i Formentera, en el seu autogovern i disposició de competències i recursos, i en l’autogovern compartit amb Mallorca i Menorca. Alhora, els nacionalistes desitgen que la reforma estatutària doti Balears de molta més capacitat de poder i decisió, de suficiència fiscal i de poder posar a disposició de la ciutadania balear major qualitat de vida.

Per aquest motiu, ENE convida les forces polítiques estatals, PP i PSOE, a acompanyar la Federació PSM-Entesa Nacionalista en l’alt sostre competencial que signifiquen la proposta de reforma estatutària que estan formulant els nacionalistes. A més, es convida a fer un esforç de comprensió de la realitat i les necessitats d’aquestes illes i a lluitar per assolir més autogovern sense dependre de les seues centrals a Madrid.

ť
       L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) adreça la seua felicitaciĂł al poble de Catalunya, al seu Parlament i a CiU, ERC, IC-V i PSC per l’aprovaciĂł del Nou Estatut d’Autonomia

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: