"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/09/2005

L鈥橢ntesa lamenta que el PP torni a rebutjar el consens pel que fa a les autovies d鈥橢ivissa

ENE denuncia l鈥檕scurantisme de la Conselleria d鈥橭bres i la des铆dia patrimonial del PP

NULL

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) lamenta que el PP rebutj脿s, ahir, la proposici贸 no de llei que havia presentat davant la Comissi贸 d鈥橭rdenaci贸 del Territori del Parlament de les Illes Balears en la que s鈥檌nstava el Govern a retirar els projectes d鈥檃utovies, a posar en marxa un consens amb molta participaci贸 i sota una s猫rie de criteris transversals i a renegociar el conveni de carreteres amb Madrid. La proposici贸 no de llei compt脿 amb els vots favorables del PSM-ENE, EU-Els Verds i PSOE, i el vot en contra del PP.

La posici贸 d鈥橢NE, defensada per la diputada Maria Ant貌nia Vadell, es bas脿 en la injustificaci贸 dels projectes viaris del PP, en denunciar la confrontaci贸 social del PP amb la societat eivissenca i en demanar al PP una reflexi贸. Els nacionalistes criden l鈥檃tenci贸 sobre el fet que la defensa dels postulats conservadors que f茅u el diputat Antoni Mar铆 Tur, va ser molt feble i gris, q眉esti贸 que demostra la incomoditat actual del PP en veure la resposta social als desmesurats projectes. Antoni Mar铆 es limit脿 a llegir 鈥搇iteralment- el gui贸 escrit pel PP. La manca de convenciment de Mar铆 Tur en els seus parlaments evidencia la soletat del PP i la por a qu猫 el tema de les autovies els estigui passant factura.

Alhora, Vadell denunci脿 l鈥檈levad铆ssim cost de les obres projectades, el seu pagament pel "peatge a l鈥檕mbra" i, sobretot, l鈥檌ncrement m茅s que geom猫tric del pressupost de l鈥檃utovia de Sant Antoni. A m茅s, torn脿 a cridar l鈥檃tenci贸 sobre l鈥檃bsoluta irregularitat amb la qu猫 s鈥檈stan duguent a terme les expropiacions i ocupacions de terrenys.

L鈥橢ntesa (ENE) tamb茅 vol denunciar la manca de col路laboraci贸 de la Conselleria d鈥橭bres del Govern en les sol路licituds d鈥檌nformaci贸 i de documentaci贸 que el grup parlamentari del PSM-Entesa Nacionalista formula al Parlament. La diputada Vadell porta m茅s de quatre mesos demanant que li deixin analitzar els tra莽ats definitius, les expropiacions previstes i els seus preus.

Per altra banda, ENE torna a recriminar al PP i a Joan Mar铆 Tur, conseller de Patrimoni, la col路laboraci贸 en la destrucci贸 del Patrimoni Hist貌rico-art铆stic d鈥橢ivissa que est脿 duguent a terme MAB, empresa concession脿ria de les obres de l鈥檃utovia del segon cintur贸 de ronda. Col路laboraci贸 que s鈥檈st脿 duguent a terme en no fer cas dels informes dels arque貌legs i en no recrminar durament la destrucci贸 que duu a terme MAB. Els nacionalistes insten Mar铆 Tur a depurar responsabilitats immediatament.

       ENE denuncia l鈥檕scurantisme de la Conselleria d鈥橭bres i la des铆dia patrimonial del PP

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: