"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 12/04/2002

El Tribunal Suprem d贸na la ra贸 al PSM-Entesa Nacionalista i al GOB respecte el plet de Ses Covetes

El Tribunal Suprem ha dictat sent猫ncia a favor del PSM-Entesa Nacionalista i del GOB respecte el plet que tenen presentat per Ses Covetes.

D鈥檃questa manera, el consistori de Campos haur脿 d鈥檃catar la sent猫ncia del Tribunal Superior de Just铆cia de les Illes Balears de 1998, i a m茅s el condemna a pagar els costos d鈥檃quest procediment.

A aquestes altures, i quan es compleixen 10 anys de la concessi贸 de llicencies per part de l鈥檃juntament de Campos a Marina Ernst SL, per a la construcci贸 d鈥檜n conjunt residencial a Torre Marina al nucli de Ses Covetes, i despr茅s d鈥檃quest nou rev茅s de la just铆cia cap a les seves intencions, el PSM creu que el consistori de Campos hauria d鈥檌niciar la recerca de f贸rmules per poder esbucar de manera definitiva l鈥檈squelet d鈥檃questes construccions, i deixar de presentar recursos i dilapidar diners de tots els campaners, per mantenir una l铆nia de protecci贸 de la promotora, que en aquests moments est脿 ja en situaci贸 de fallida.

Amb aquesta darrera sent猫ncia del Suprem, s鈥檃van莽a una passa m茅s cap a la protecci贸 definitiva de l鈥檌ndret en q眉esti贸, la qual cosa s鈥檋auria d鈥檋aver assolit ja fa molt temps sense haver hagut de fer tantes voltes.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: