"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 15/09/2005

L’Entesa insta Santa Eulària a arreglar una fuita d’aigües a fecals a Cala Llenya

Joan Carles Clapés, ha instat el Consistori a arreglar una fuita d’aigües fecals al pàrquing la platja de Cala Llenya. Els nacionalistes denuncien que aquest sistema d’evacuació d’aigües fecals ja hauria d’haver estat eliminat per l’Ajuntament fa temps, atès que Cala Llenya és un nucli turístic i urbà.

NULL

El regidor de l’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) a l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Joan Carles Clapés, ha instat el Consistori a arreglar una fuita d’aigües fecals al pàrquing la platja de Cala Llenya.

En l’escrit de denúncia presentat ahir, ENE posa en coneixement de Santa Eulària la fuita al pàrquing de la platja de Cala Llenya (a prop de la passarel·la d’accés a la platja) i que, pressumptament, les aigües provenen d’alguna edificació propera, anant a parar a un pou negre proper a on s’està produïnt la fuita.

Els nacionalistes denuncien que aquest sistema d’evacuació d’aigües fecals ja hauria d’haver estat eliminat per l’Ajuntament fa temps, atès que Cala Llenya és un nucli turístic i urbà. A més, es denuncia la mala imatge que s’està donant als usuaris de la platja i als turistes de Cala Llenya.

Clapés insta Santa Eulària a què els Serveis Tècnics Municipals investiguin els fets i a què es depurin les responsabilitats que hi hagi (tant pel que fa a l’infractor com pel que fa a qui hagi permès aquesta situació). L’Entesa (ENE) insta a Santa Eulària a què, posteriorment, s’identifiquin tots els possibles casos similars a Cala Llenya i a què aquest obsolet sistema se subsitueixi per connexions a la xarxa de clavegueram i posterior procés de depuració. ENE recorda la magnitud urbana que ha anat prenent Cala Llenya, a repairo de les ànsies urbanitzadores que Santa Eulària ha permès i fomentat, i insta l’Ajuntament a dotar el nucli correctament en quant a serveis.

ť
       Joan Carles ClapĂ©s, ha instat el Consistori a arreglar una fuita d’aigĂĽes fecals al pĂ rquing la platja de Cala Llenya. Els nacionalistes denuncien que aquest sistema d’evacuaciĂł d’aigĂĽes fecals ja hauria d’haver estat eliminat per l’Ajuntament fa temps, atès que Cala Llenya Ă©s un nucli turĂ­stic i urbĂ .

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: