"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 12/04/2002

L’Entesa assisteix a la Trobada de Batles i Regidors Nacionalistes que se celebra demà a Menorca, amb representants de totes les Illes Balears

La Federació PSM-Entesa Nacionalista ha convocat per a demà, dissabte, la Trobada de Batles i Regidors Nacionalistes que es durà a terme a Es Mercadal (Menorca). Aquesta convocatòria es du a terme a Menorca en el marc dels actes del 25è aniversari del PSM de Menorca, soci d'ENE i del PSM de Mallorca a la federació nacionalista.

En aquesta sessió està previst que els assistents debateixin la ponència elaborada per a la trobada, que du per títol “El finançament dels ens locals”, un extens document on s'analitza la deficient situació del finançament de les corporacions locals, la posició dels nacionalistes sobre la proposta del PP sobre el Pacte Local, l'anàlisi respecte de la Llei d'Estabilitat Pressupostària, l'opinió envers la proposta conservadora i centralista de la supressió de l'IAE i la proposta del Fons de Compensació Municipal del Govern de les Illes Balears. A més, es debatrà i aprovarà un manifest sobre el municipalisme avui dia i el procés d'autogovern a càrrec dels nacionalistes. En el transcurs de la sessió està previst que es dugui a terme una roda de premsa per als mitjans de comunicació menorquins i que els assistents intercanviïn experiències.

Hi assistiran set batles i una cinquentena de regidors de totes les illes Balears, una part important dels membres de govern i d'oposició de la Federació PSM-Entesa Nacionalista, configurant-se com a la segona força municipalista de totes les Illes Balears.

Per part de l'Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) està previst que hi assisteixin el seu secretari d'organització i regidor de l'Ajuntament d'Eivissa, Maurici Cuesta, i Felip Portas, regidor de Cultura, Medi Ambient i Economia i Hisenda de l'Ajuntament de Formentera. ENE vol destacar que, d'aquesta manera, la Trobada de Batles i Regidors Nacionalistes de les Illes Balears podrà comptar amb representants de totes les Illes Balears.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: