"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 19/06/2001

El PSM a favor de la modificaci贸 de la llei d鈥檈spais naturals per, com a m铆nim, recuperar la protecci贸 inicial de 1991

El PSM-Entesa Nacionalista considera arribada l’hora de modificar a l’al莽a la llei d’espais naturals ja que, d’en莽脿 de la seva aprovaci贸, el gener de 1991, nom茅s ha sofert retallades, tret de les modificacions puntuals aprovades ja durant el mandat del Pacte de Progr茅s per la qual es declararen inedificables els ANEIs i s’inclogueren alguns nous espais en la llei (Es Canons d’Art脿, Alcanada a Alc煤dia o L’Almudaina a Andratx).

Els nacionalistes afirmen que fa dos anys que es treballa en la modificaci贸 de la llei, a fi d’introduir-hi millores t猫cniques, de tra莽at, i modificar alguns espais, i que ara cal culminar aquests treballs d’immediat a fi d’impedir la urbanitzaci贸 de Son Quint a Palma. Segons Antoni Alorda, diputat del PSM, “en l’actual moment urban铆stic de Mallorca no s’hauria de permetre la creaci贸 d’una nova urbanitzaci贸 a Palma”.

Des del PSM es recorda la indignaci贸 com es va viure la modificaci贸 a la baixa de la llei d’espais naturals l’any 1992, excloent espais i retallant alguns dels inclosos, i el comprom铆s assumit de recuperar, com a m铆nim, els nivells de protecci贸 originaris en produir-se un canvi de govern. Els nacionalistes consideren urgent que el Govern faci arribar a tots els partits del Pacte un avantprojecte de modificaci贸 de la LEN en el sentit apuntat i que, despr茅s de les negociacions escaients, i despr茅s d’analitzar les situacions consolidades en les zones afectades els darrers deu anys, s’aprovi una llei de modificaci贸.

Des del PSM es destaca la necessitat de reaccionar amb m茅s mesures davant l’allau de projectes immobiliaris a les Illes Balears, tal i com acord脿 el seu Consell Pol铆tic reunit el passat dissabte.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: