"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 14/09/2005

L’Entesa felicita el CP Sa Graduada per iniciar un nou curs escolar

ENE vol felicitar tota la comunitat educativa del CP Sa Graduada (Eivissa) perquè ha pogut iniciar el curs lectiu 2004-2005. Aquest fet significa un motiu d’alegria per a totes aquelles persones, col·lectius i organitzacions que han vengut defensant la idoneïtat de l’existència d’aquest col·legi en el seu emplaçament actual, mantenint-se com el més proper al centre històric urbà.

NULL

L’Entesa Nacionalista i Ecologista d’Eivissa (ENE) vol felicitar tota la comunitat educativa del CP Sa Graduada (Eivissa) perquè ha pogut iniciar el curs lectiu 2004-2005. Aquest fet significa un motiu d’alegria per a totes aquelles persones, col·lectius i organitzacions que han vengut defensant la idoneïtat de l’existència d’aquest col·legi en el seu emplaçament actual, mantenint-se com el més proper al centre històric urbà.

ENE hi veu moltius per estar confiats de cara al manteniment de les activitats del col·legi perquè la pressió que s’ha fet en el seu favor ha significat, de moment, que no s’esbuqui i es traslladi. En aquest cas, com d’altres, la perseverància de persones i grups ha permès aconseguir un objectiu que pareixia molt difícil temps enrere, quan s’anuncià el projecte Eivissa Centre i l’acord insitucional que hi havia entorn seu. Perquè, els nacionalistes creuen important que no s’oblidi que hi havia consens entre Ajuntament, Consell i Govern. L’Entesa (ENE) ha sét la única formació política en contra, veritablement, del trasllat de Sa Graduada. El Consell (PP) pot estar-hi en contra ara i tramitar la seua protecció com a Bé Catalogat (qüestió que els nacionalistes recolzen) però ENE recorda que al darrere de la postura del PP hi ha una estratègia de confrontació i d’obstaculització amb l’Ajuntament, i no una veritable defensa de l’ús educatiu i social del col·legi.

Des de l’Entesa (ENE) s’anima el col·lectiu de mestres, l’associació de pares i mares del CP Sa Graduada i a tots aquells que estan a favor que el centre segueixi estant en el seu emplaçament a seguir insistint perquè, encara que es dugui a terme el projecte Eivissa Centre, el CP Sa Graduada continuiï donant servei a l’alumnat del centre històric i d’aquella part de l’Eixample, alhora que pugui servir com a espai per a activitats extraescolars.

Els nacionalistes insten l’Ajuntament d’Eivissa i el Govern de les Illes Balears a posar-se d’acord en que el CP Sa Graduada segueixi en el seu lloc i, molt important, en les intervencions de manteniment que necessita el centre per a què estigui en un perfecte estat arquitectònic i educatiu de cara a aquest curs i als propers.

ť
       ENE vol felicitar tota la comunitat educativa del CP Sa Graduada (Eivissa) perquè ha pogut iniciar el curs lectiu 2004-2005. Aquest fet significa un motiu d’alegria per a totes aquelles persones, col·lectius i organitzacions que han vengut defensant la idoneĂŻtat de l’existència d’aquest col·legi en el seu emplaçament actual, mantenint-se com el mĂ©s proper al centre històric urbĂ .

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: