"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 09/09/2005

El PSM vol que Bartomeu Vicens expliqui per què havia amagat l’informe del Consell i per què el desacredita ara

El PSM vol que el conseller del Territori, Bartomeu Vicens, expliqui per què ha tengut amagat durant dos mesos un informe jurídic emès pel seu propi departament en el qual es considerava que el Govern de les Illes Balears incomplia la llei

NULL

El PSM vol que el conseller del Territori, Bartomeu Vicens, expliqui per què ha tengut amagat durant dos mesos un informe jurídic emès pel seu propi departament en el qual es considerava que el Govern de les Illes Balears incomplia la llei a l’hora de dur a terme la tramitació de l’hospital de Son Espases i que, per tant, tota la tramitació era nul·la de ple dret. Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, ha demanat la compareixença del conseller Vicens perquè expliqui també per quina raó ara desacredita ara l’informe elaborat pels tècnics del Consell de Mallorca.

Alorda explica que “després de tenir coneixement d’aquest informe i davant les declaracions de bartomeu Vicens, consideram imprescindible que el Consell de Mallorca tracti el tema en un Ple el més aviat possible”. En aquest sentit, el PSM ha sol·licitat la convocatòria d’una Junta de Portaveus per la celebració d’un Ple Extraordinari.

Alorda recorda que “el Consell de Mallorca té la darrera paraula en les competències urbanístiques i territorials i l’hospital no es podrà fer a Son Espases si el Consell de Mallorca no aprova la modificació del Pla General de Palma”. En aquest sentit, el portaveu del PSM afirma que “molt rellevant que sigui un informe del propi Consell el que qüestiona la legalitat de tot el procediment”.

El portaveu nacionalista Alord lamenta que “el Consell de Mallorca està condicionat per les desavinences entre PP i UM i per la guerra subterrània que estan lliurant aquestes dues formacions”. El portaveu del PSM afirma que “la ubicació del futur hospital no es pot decidir en funció de si la parella de fet Mates-Munar està de lluna de mel o es tiren els trastos pel cap. Confiem que, per una vegada, PP i UM posin l’interès dels ciutadans per davant dels interessos especulatius”. 


       El PSM vol que el conseller del Territori, Bartomeu Vicens, expliqui per què ha tengut amagat durant dos mesos un informe jurídic emès pel seu propi departament en el qual es considerava que el Govern de les Illes Balears incomplia la llei

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: