"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 09/09/2005

El PSM commemora a Santa Pon莽a el desembarcament del rei En Jaume

A l鈥檈dici贸 d鈥檈nguany, ser脿 l鈥檈scriptor i professor de literatura, Dami脿 Pons, l鈥檈ncarregat de fer el preg贸 commemoratiu del desembarcament.

NULL

El PSM commemorar脿 el proper diumenge 11 de setembre el desembarcament del rei en Jaume a les costes mallorquines ara fa 776 anys i que va suposar l鈥檌nici de la conquesta de Mallorca per part de les tropes catalono-aragoneses i la integraci贸 d鈥檃questa dins l鈥櫭爉bit social, cultural i pol铆tic catal脿 i europeu. Els nacionalistes aprofiten la celebraci贸 d鈥檃quest fet hist貌ric per reivindicar les senyes d鈥檌dentitat que des d鈥檃leshores han conformat la idiosincr脿cia del poble mallorqu铆.

A l鈥檈dici贸 d鈥檈nguany, ser脿 l鈥檈scriptor i professor de literatura, Dami脿 Pons, l鈥檈ncarregat de fer el preg贸 commemoratiu del desembarcament. L鈥檈xconseller d鈥橢ducaci贸 i Cultura far脿 una lectura actual del significat de la identitat i de la pertinen莽a a una cultura i als seus valors associats. Dami脿 Pons tamb茅 parlar脿 de la nova realitat social de Mallorca, de com s鈥檈ntenen actualment els trets culturals i identitaris  individuls i col路lectius i tamb茅 dels valors de la interculturalitat. 

Per la seva banda, Gabriel Vicens, secretari general del PSM, aprofitar 脿 la celebraci贸 d鈥檃quest acte que organitza l鈥檃grupaci贸 del PSM de Calvi脿 per fer una reflexi贸 pol铆tica sobre la Mallorca territorial, social, cultural i econ貌mica 776 anys despr茅s. Aix铆 mateix, el secretari general del PSM, aprofitar脿 l鈥檃vinentesa per donar un punt de vista pol铆tic, des de Santa Pon莽a (Calvi脿), sobre els darrers esdeveniments que han sacsejat la pol铆tica mallorquina.

L鈥檃cte es celebrar脿 diumenge 11 de setembre a les 19 hores a la Creu de Santa Pon莽a (Calvi脿). En acabar l鈥檃cte hi haur脿 un petit refrigeri amb cava catal脿 i t茅 脿rab.

       A l鈥檈dici贸 d鈥檈nguany, ser脿 l鈥檈scriptor i professor de literatura, Dami脿 Pons, l鈥檈ncarregat de fer el preg贸 commemoratiu del desembarcament.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: