"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 07/09/2005

El PSM denuncia que la manca de previsió del Govern està provocant excessives molèsties als usuaris del tren

El PSM acusa el Govern de les Illes Balears de donar als usuaris del tren un servei absolutament deficient d’ençà que s’han iniciat les obres de soterrament de les vies i la construcció de la nova estació de Palma.

NULL

El PSM acusa el Govern de les Illes Balears de donar als usuaris del tren un servei absolutament deficient d’ençà que s’han iniciat les obres de soterrament de les vies i la construcció de la nova estació de Palma. Els nacionalistes afirmen que la Conselleria d’Obres Públiques no s’ha preocupat en cap moment de garantir la qualitat del servei ferroviari durant el temps que ha de durar les obres ni de les molèsties que s’han ocasionat als veïnats de la zona. En aquest sentit, Maria Antònia Vadell, diputada del PSM al Parlament de les Illes Baleras, presentarà una proposició no de llei a la Cambra Balear pel tal d’instar a la Conselleria d’Obres Públiques i als Serveis Ferroviaris de Mallorca adeqüin uns espais dignes i segurs per als usuaris del tren.

La diputada nacionalista recorda que “el PSM ja va advertir el primer dia del deficient servei que els Serveis Ferroviaris de Mallorca estan donant als usuaris amb la instal·lació d’una andana provisional al carrer Jacint Verdaguer de Palma. L’escassa amplària de l’espai habilitat per a la davallada dels viatgers ha provocat que els usuaris hagin tengut dificultats a l’hora d’accedir amb fluïdesa als vagons produint-se nombrosos embossaments i les conseqüents molèsties i retards. A més, aquest dies de pluja ha quedat ben demostrada la deixadesa de la Conselleria d’Obres Públiques que ni tan sols s’ha preocupat d’habilitar un espai adequat perquè els viatgers puguin esperar resguardats l’arribada del tren”.

El PSM considera que des de l’Ajuntament de Palma i el Govern de les Illes Balears estan més preocupats de poder tallar la cinta abans de les eleccions que de garantir un servei adequat als usuaris i de minimitzar les molèsties als veïnats. En aquest sentit, Vadell afirma que “si el PP no estigues tan preocupat per acabar les obres abans de les eleccions, es podria haver mantingut sense cap problema amb el servei ferroviari fins a la plaça Espanya i sense necessitat de treballar a escarada, fins i tot els caps de setmana, destorbant el descans dels veïnats de la zona”.

El PSM també posa de manifest que els usuaris del tren s’han vist obligats a caminar entre les obres i que les condicions del transit dels vianants des de Jacint Verdaguer fins a la Plaça Espanya són absolutament inadequades. Els nacionalistes també considera que el carrer Jacint Verdaguer i el trànsit del seu entorn no estan preparats per assumir el transit de passatgers del ferrocarril i que ni el Govern ni l’Ajuntament de Palma no han pres les mesures adients per millorar les condicions del transit de la zona i que continua mancant informació als usuaris, especialment entre els turistes i els usuaris ocasionals.

ť
       El PSM acusa el Govern de les Illes Balears de donar als usuaris del tren un servei absolutament deficient d’ençà que s’han iniciat les obres de soterrament de les vies i la construcció de la nova estació de Palma.
&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: