"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 10/04/2002

El PSM-Entesa Nacionalista s'adhereix al manifest de l'Institut d'Estudis Catalans en favor de l'煤s del catal脿 com a llengua oficial a l'脿mbit de la Uni贸 Europea

El PSM-Entesa Nacionalista s'adhereix al manifest aprovat fa uns dies per l'Institut d'Estudis Catalans, en el qual demanen a la Uni贸 Europea que el catal脿 sigui llengua oficial a tots els nivells. En aquest sentit, el Grup parlamentari del PSM presentar脿 dimarts que ve al Parlament una Proposici贸 no de llei instant a la Uni贸 Europea en aquest sentit aix铆 com al Govern espanyol com a president d'aquesta instituci贸, perqu猫 deixi d’evitar i promogui que el catal脿 sigui reconegut com a llengua oficial de la Uni贸 Europea.

A m茅s a m茅s el PSM presentar脿 a trav茅s dels seus grups municipals una moci贸 on es demana al Consell d’Europa el perqu猫 no considera el catal脿 com a una llengua plenament reconeguda a nivell internacional, quan 茅s una instituci贸 destinada a fomentar la diversitat i la pluralitat.

Aquesta moci贸 es far脿 arribar a la Comissi贸 Europea, al Parlament Europeu, al Parlament de les Illes Balears, al Govern de les Illes Balears, al Govern de l’Estat espanyol i a la Federaci贸 d’Entitats Locals de les Illes Balears.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: