"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/09/2005

L'Entesa ha presentat nombrosos suggeriments a l'Avanç de les Normes Subsidiàries de Sant Joan de Labritja

NULL

L'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa (ENE) ha presentat els suggeriments a l'Avanç de les Normes Subsidiàries de Sant Joan de Labritja (Eivissa).

El text, que podreu llegir a la secció "Documents" d'aquesta web, demostra l'interès dels nacionalistes per un urbanisme no desenvolupista i sostenible per al municipi de Sant Joan de Labritja, alhora que recull nombrosos suggeriments perquè el Consistori joaner rectifiqui el desenvolupisme de les Normes Subsidiàries.

L'Entesa (ENE) és, fins el moment, la única formació política que ha presentat suggeriments a l'Avanç de les Normes Subsidiàries de Sant Joan de Labritja, qüestió que demostra l'interès dels nacionalistes per Eivissa i per Sant Joan de Labritja.

Òbviament, ENE estarà ben atenta a la publicació de les Normes Subsidiàries de Sant Joan de Labritja per presentar en el seu moment, si no s'han recollit tots els suggeriments, les corresponents al·legacions per protegir aquest municipi i perquè no caigui en els mateixos errors de planificació que la resta de municipis eivissencs.


      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: