"La fermesa d'un somriure" SebastiÓ Serra, en la mem˛ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotÝcies. 03/09/2005

L'Entesa ha presentat nombrosos suggeriments a l'Avanš de les Normes SubsidiÓries de Sant Joan de Labritja

NULL

L'Entesa Nacionalista i Ecologista d'Eivissa (ENE) ha presentat els suggeriments a l'Avanš de les Normes SubsidiÓries de Sant Joan de Labritja (Eivissa).

El text, que podreu llegir a la secciˇ "Documents" d'aquesta web, demostra l'interŔs dels nacionalistes per un urbanisme no desenvolupista i sostenible per al municipi de Sant Joan de Labritja, alhora que recull nombrosos suggeriments perquŔ el Consistori joaner rectifiqui el desenvolupisme de les Normes SubsidiÓries.

L'Entesa (ENE) Ús, fins el moment, la ˙nica formaciˇ polÝtica que ha presentat suggeriments a l'Avanš de les Normes SubsidiÓries de Sant Joan de Labritja, qŘestiˇ que demostra l'interŔs dels nacionalistes per Eivissa i per Sant Joan de Labritja.

Ďbviament, ENE estarÓ ben atenta a la publicaciˇ de les Normes SubsidiÓries de Sant Joan de Labritja per presentar en el seu moment, si no s'han recollit tots els suggeriments, les corresponents alĚlegacions per protegir aquest municipi i perquŔ no caigui en els mateixos errors de planificaciˇ que la resta de municipis eivissencs.

Ł
      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: